TOMBOLA SOLIDARITĂȚII CLINICA SALA PALATULUI

Fiecare femeie ar trebui să aibă dreptul la sănătate, indiferent de condiția socială. Prin această campanie, nu numai că vă puteți îngriji de sănătatea dumneavoastră, dar puteți fi și un exemplu de solidaritate și generozitate.

Oferă darul sănătățiiși noi ți-l oferim pe cel al frumuseții!

Ai grijă de sănătatea ta în timp ce oferi acest dar și unei femei mai putin norocoase.

În perioada 13 martie- 14 aprilie, Clinica Sala Palatului oferă un premiu (de la) L’oreal fiecarei femei care va efectua o investigație medicală cu plată. Deoarece la Clinica Sala Palatului „Te faci Bine Făcând Bine”, o parte din sumele strânse cu această ocazie vor fi folosite pentru acoperirea serviciilor medicale oferite în clinică femeilor defavorizate.

Prin intermediul Tombolei Solidarității orice femeie care beneficiază de un serviciu medical de minim 100 de lei va primi, prin tragere la sorți,un produs L’oreal. Dacă bonul depășește valoarea de 400 de lei, pacienta are dreptul la 2 extrageri.

Toate biletele sunt câștigătoare!

Celebrăm frumusețea și premiem toate femeile care au grijă de sănătatea lor si care cred că indiferent de condiția socială, orice femeie ar trebui să aibă dreptul la sănătate.

Află mai mult despre Campania noastră! click aici.

Află mai mult despre Clinica Sala Palatului click aici.

 

Previous
Previous

SCRISORI DE IUBIRE ÎN TIMP DE RĂZBOI

Next
Next

MUTĂ BANII DE LA ANAF CĂTRE UN ONG PRIN FORMULARUL 177