Clinica Sala Palatului

Fă-te bine făcând bine!

Clinica Sala Palatului a fost deschisă de către Fundația Inovații Sociale Regina Maria pe 27 mai 2015 pentru a oferi servicii medicale integrate persoanelor cu venituri mici, din București. Acesta este un proiect de antreprenoriat socio-medical, care vine în completarea serviciilor medicale oferite de Policlinică Baba Novac, persoanelor fără venituri și fără asigurări medicale.

Pornită că un proiect social medical, Clinica Sala Palatului oferă acum sprijin categoriilor defavorizate de persoane prin contribuția fiecărui pacient plătitor. Sub sloganul ”FĂ-TE BINE FĂCÂND BINE!”, fiecare persoană poate contribui la consultația oferită gratuit celor fără venituri sau la prețuri reduse unei persoane cu venituri mici.

Beneficiarii serviciilor medicale sociale oferite prin a două Clinică Socială sunt persoanele și familiile cu venituri mici, aflate în situații dificile din punct de vedere financiar. Astfel, cei ale căror nevoi medicale depășesc pachetul garantat de asigurările de stat, sau nu au posibilitatea de a apela la clinici private, vor plăti o suma modică, în funcție de serviciul prestat. Fondurile strânse astfel vor asigura sustenabilitatea proiectului pe termen lung.

Clinica Sala Palatului a fost deschisă cu sprijinul membrilor fondatori: Fundația Vodafone România, Groupama Asigurări, Porsche România, Porsche Finance Group România și WIPRO, precum și cu ajutorul a peste 170 de sponsori individuali și corporate.

untitled
Policlinica Sociala Sala Palatului Proiect Social

Proiectul a implicat o investiție de 900.000 de euro, incluzând achiziționarea spațiului, amenajarea și echiparea clădirii cu aparatură medicală și mobilier. Clinica a fost finalizată în aproape 2 ani de la demararea proiectului și a reprezentat o provocare pentru Fundație și toți partenerii implicați.

Beneficiarii serviciilor medicale sociale oferite prin a doua Policlinică Socială sunt persoanele și familiile cu venituri mici, aflate în situații dificile din punct de vedere financiar. Astfel, cei ale căror nevoi medicale depășesc pachetul garantat de asigurare de stat sau nu au posibilitatea de a apela la clinici private vor plăti o suma modică, în funcție de serviciul prestat. Fondurile strânse astfel vor asigura sustenabilitatea proiectului pe termen lung.

Am facut acest proiect nou cu gandul la cei pe care poti sa ii ajuti prin ceea ce stii sa faci, mai ales la cati oameni sinceri si buni au ajuns in situatii dificile. Incercam sa le mentinem nu numai sanatatea, ci si demnitatea, sa plece cu capul sus, cu o incurajare de a vedea lucruri pozitive in ei si la cei din jur, cu credinta ca ii ajutam astfel sin in alte domenii din viata. Cred ca am reusit impreuna cu echipa sa aratam ca este sustenabil sa mentinem o Policlinica Sociala fara plata. Aceasta a doua Policlinica este, din nou un fel de pionerat, in care vrem sa atingem cat mai multi oameni care vor sa aiba servicii medicale de calitate, dar nu isi permit financiar. In numele echipei, le multumesc tuturor celor care ne-au ajutat si ne ajuta in continuare si doresc sa apelez la cati mai multi dintre voi sa ne ajute si in acest al doilea important proiect. Numai impreuna putem cladi o lume mai buna pentru toti.”

Dr. Wargha Enayati, fondatorul Fundatiei Inovatii Sociale Regina Maria

Clinica Sala Palatului a fost deschisă cu ajutorul a 5 membri fondatori, precum și cu ajutorul a peste 170 de sponsori individuali și corporate.

SPECIALITĂȚI MEDICALE

Dotări moderne, medici renumiti, locatie centrală

Policlinica Sociala Sala Palatului Proiect Social
 • Stomatologie
 • Oftalmologie
 • Ginecologie
 • Cardiologie
 • Neurologie pedriatică
 • Ortopedie
 • Endocrinologie
 • Neurologie
 • Recuperare medicală
 • Radiologie/Mamografie
 • Ecografie
 • Psihologie

Program Clinica Sala Palatului:
Luni-Vineri : 08.00 – 18.00

Clinica Sala Palatului

Strada Ion Campineanu nr. 23, Sector 1, Bucuresti
ps2@fundatiainovatiisociale.ro sau 0731 345 129 / 0372.126.405 

Sediul Administrativ
Str. Gârlei nr.88, Sector 1, București
frm@fundatiainovatiisociale.ro

Policlinica Socială Baba Novac
Str. Dristorului nr.81-88, Sector 3, București
policlinicasocialababanovac@fundatiainovatiisociale.ro
+40 213 223 020

Clinica Socială Sala Palatului
Str.Ion Câmpineanu nr.23, Sector 1, București
ps2@fundatiainovatiisociale.ro
Programare online
+40 731 345 129

+40 372 126 405

Afterschool Băneasa

Str. Constantin Dobrogeanu Gherea nr.123, Sector 1, București
frm@fundatiainovatiisociale.ro
+40 314 381 809

Afterschool Clinceni

Sos. Principală nr.1, Clinceni, Ilfov
clubulcopiilor@afterschool-clinceni.ro
+40 733 534 258

Centrul Educațional Corbeanca

Str. Sportului nr. 2, sat Tamași, comuna Corbeanca, Ilfov
oana.grigorescu@fundatiainovatiisociale.ro
+40 722 600 568

Start typing and press Enter to search