Am lansat numărul unic de SMS 8802 – îngrijiri medicale mobile

SMS 8802 pentru refugiații Ucraineni! Donație unică, 2 euro care pot face diferența între viață și moarte!

O săptămână de când am înființat
Divizia Îngrijiri Medicale Mobile!

 

Pe 10 Martie 2022, pornea la drum prima noastră echipă mobilă de medici. O săptămână în care:am vizitat 7 centre de refugiați din București și Ilfov, am consultat și tratat 65 de refugiați, persoane în vârstă, cu probleme cardiace, atacuri de panică, cu diabet și copii decompensați, cu reacții alergice, febră. AM LANSAT NUMĂRUL SCURT PENTRU DONAȚII – 8802 pentru donații unice. 2 euro înseamnă pentru noi o cafea, dar pentru ei… Înseamnă șansa la viață!

DONEAZĂ

 

Am acționat încă din prima clipă față de semenii noștri ucraineni, punându-ne serviciile și experiența în slujba binelui lor. Am înființat de urgență Fondul de Necesitate pentru Refugiați prin care ne asigurăm că:

  • Refugiații găzduiți în centrele din București și Ilfov au acces rapid la servicii medicale și medicamente prin intermediul Echipei de Îngrijiri Medicale Mobile a fundației, dar și în clinicile noastre Baba Novac și Sala Palatului

  • Le facilităm accesul la nevoile de bază – în special din zona Corbeanca și, în măsura resurselor, și în împrejurimi, în ceea ce privește adăpostul, hrana, nevoile de transport din locațiile de tranzit înspre destinațiile finale și obținerea de documente

  • Beneficiază de suport educațional și emoțional pentru copiii lor, în cadrul centrelor noastre educaționale.

Dincolo de granițe, orașele ard, bombele cad peste visurile unor oameni nevinovați, sfărâmă destine și apun zâmbete de copii nevinovați. Ori iau șansa la viață unora încă nenăscuți! Nu mai departe de o graniță fină, stă o Ucraina ruinată cu bunici lipsiți de SPERANȚĂ! Stă în puterea noastră să le dăm o șansă, o SPERANȚĂ!

 

SMS 8802 pentru refugiații Ucraineni.

E atât de simplu. Doar cu un SMS la 8802, donezi 2 euro! 2 EURO, mai puțin de o cafea, pentru o viață salvată din război!

 

NE AJUȚI ȘI TU?

 

Previous
Previous

MUTĂ BANII DE LA ANAF CĂTRE UN ONG PRIN FORMULARUL 177

Next
Next

PACIENȚII NOȘTRI, REFUGIAȚII…