SUSȚINEM ÎN CONTINUARE EDUCAȚIA COPIILOR UCRAINENI REFUGIAȚI DIN ROMÂNIA: POVESTEA UNITY SCHOOL 🌟

În mijlocul contextului global marcat de migrație și conflicte, acum mai mult de un an,  din dorința de iubire și unitate, proiectul Unity School a înmugurit. Cu timpul, acesta a devenit adevăratul refugiu al ucrainenilor care au fugit din calea războiului. Până acum, aproape 200 de copii alături de mamele lor ne-au trecut pragul în căutarea unui loc sigur în care să învețe, să dezvolte prietenii și să se bucure de vârsta inocentă a copilăriei. 

Ne luăm un moment pentru a vă vorbi despre ceva cu adevărat special și aproape de sufletul nostru: cele 3 școli pentru copii ucraineni care au incheiat cu bine un an scolar petrecut departe de casa 🏫❤️

 

Mai mult de 1 an de Unity Schools înseamnă:

🏫 3 locații prietenoase cu copiii: Școala Uruguay, Centrul Băneasa -CUIB și Centrul Educational Corbeanca unde, 👼 aproape 200 de copii ucraineni au avut parte de educație, la cel mai înalt nivel. Timp de un an, peste 20 mame au fost angajate ca profesori, curatori sau animatori de activități extracurriculare. Împreună, au oferit 2.080 de ore de educație formală și informală, de la matematică la dansuri populare.

Școala Uruguay 

În școala Uruguay copiii refugiați din Ucraina au beneficiat de un curriculum adaptat, care le-a permis să învețe în ritmul propriu și să-și recupereze eventualele lacune educaționale. Profesorii și coordonatorii, alături de voluntari, le-au fost alături în această călătorie educațională, oferindu-le sprijin emoțional și educațional esențial.

Previous
Previous

PREMIILE OBȚINUTE LA CONCURSUL DE ESEURI VIRTUȚILE CARE NE UNESC EDIȚIA 2023

Next
Next

SCRISORI DE IUBIRE ÎN TIMP DE RĂZBOI