PREȚ SPECIAL DE TESTARE COVID-19 PENTRU COPII, PENSIONARI, STUDENȚI ȘI PERSOANE FĂRĂ VENITURI

Din dorința de a fi alături de categoriile vulnerabile în această perioadă ca persoanele fără venituri sau cu venituri mici ca pensionarii, copiii dar și studenții care au suspiciuni de îmbolnăvire cu noul coronavirus, Fundația Inovații Sociale Regina Maria oferă un preț redus în ambele policlinici pentru testul RT-PCR de DOAR 279 de lei:

• Pensionarilor si angajaților cu venituri sub 2500 de lei

• Copiilor, elevilor și studenților (aceștia din urmă prezentându-se la recepție cu carnetul de student)

IMPORTANT:

Dovada veniturilor pentru testarea COVID-19 se va face prin adeverință de venit (ANAF), cupon de pensie sau adeverință de salariat.

Suntem mereu alături de pacienții sociali, chiar și în aceste vremuri incerte și tulburi. Așadar, chiar dacă nu te încadrezi în categoriile mai sus menționate pentru efectuarea unui test COVID, este bine să știi că prin achitarea unui test RT-PCR la preț întreg (339 lei) susții prețul redus pentru beneficiarii policlinicilor noastre.

Avem două puncte de recoltare:

• Clinica Sala Palatului: Str. Ion Câmpineanu nr. 23, București

• Policlinica Baba Novac: Str. Dristorului nr. 81-88, București

Rezultate se eliberează între 42-72 de ore, bilingv (română – engleză).

Programări se efectuează la numerele: 0731.345.129 sau  0213.223.020.

Baba Novac Test Covid, Clinica Sala Palatului, Oferta Speciala, Pret Redus, Regina Maria, Studenti, Test Covid Copii, Test Covid Ieftin, Test Covid Pensionari, Test Covid19, Test PCR, Testare Covid, Testare Covid19, Testare Ieftina

Philips România vine în sprijinul familiilor dezavantajate și donează 8 RON pentru fiecare periuță de dinți Philips Sonicare cumpărată prin campania „Fețele bucuriei„

INFLUENŢELE PANDEMIEI CU SARS-COV-2 ASUPRA DEZVOLTĂRII PSIHOEMOŢIONALE A COPIILOR