Philips România vine în sprijinul familiilor dezavantajate și donează 8 RON pentru fiecare periuță de dinți Philips Sonicare cumpărată prin campania „Fețele bucuriei„

La finalul acestui an, Philips România lansează campania Fețele bucuriei, care are loc în perioada 10 decembrie 2020 – 31 martie 2021, prin care o periuță de dinți Philips Sonicare va aduce un zâmbet sănătos celui care o achiziționează și o contribuție la un tratament stomatologic gratuit la Policlinica Socială Baba Novac din cadrul Fundației Inovații Sociale Regina Maria.

Costul serviciilor medicale oferite în cabinetele din cadrul policlinicii va fi acoperit din donația realizată de Philips România ca rezultat al campaniei, iar de aceste servicii vor putea beneficia gratuit toate persoanele fără venituri și fără asigurări de sănătate, indiferent de categoria de vârstă, inițiativa adresându-se tuturor membrilor familiei: copiilor, adulților și vârstnicilor.

„Campania Fețele bucuriei rezultă din dorința noastră de a face o diferență în bine pentru oameni, de a dărui, atât celor dragi, cât și celor care au nevoie de sprijin. Întodeauna ne gândim cum putem contribui mai mult, cum putem îmbunătăți viețile oamenilor, sănătatea și bunăstarea lor, pentru că suntem conștienți de responsabilitatea pe care o avem în comunitate. Astfel, de această dată ne-am îndreptat atenția către familie dezavantajate, cărora ne dorim să le reamintim cum este să zâmbești și să ai încredere în tine. Ne bucurăm să avem alături de noi în proiect un partener de încredere, Fundația Inovații Sociale Regina Maria, care, la fel ca noi, alocă resurse și spirjin în mod constant celor care provin din medii dezavantajate.”, a menționat Mateea Ilisai, Business Marketing Manager OHC în cadrul Philips România.

Tratarea problemelor de natură stomatologică a persoanelor cu situații financiare precare nu doar că împiedică agravarea stării lor de sănătate, ci le aduce și încredere în ei înșiși, bucurie sufletească și curajul de a zâmbi din nou. Iar această campanie își propune să creeze aceste fețe ale bucuriei, în rândul celor care se pot bucura de un zâmbet sănătos și a celor care vor beneficia, poate, de primul lor consult stomatologic.

Previous
Previous

300 DE ECOGRAFII MAMARE GRATUITE FEMEILOR FĂRĂ POSIBILITĂȚI FINANCIARE

Next
Next

PREȚ SPECIAL DE TESTARE COVID-19 PENTRU COPII, PENSIONARI, STUDENȚI ȘI PERSOANE FĂRĂ VENITURI