Centrul Educațional Băneasa

„Priveşte omul ca pe o mină bogată în pietre preţioase de o inestimabilă valoare. Numai educaţia poate s-o facă să-şi dezvăluie comorile şi să permită omenirii să beneficieze de acestea.” Baha’u’llah

Copiii sunt expresia societatii in care traim, iar ajutand la dezvoltarea lor armonioasa, in acord cu principii sanatoase si solide, oferim o sansa in plus consolidarii spiritului civic activ si schimbarii in bine a societatii.

Proiectul a inceput in toamna anului 2012, la initiativa si cu implicarea si daruirea doamnei Mitra Enayati, fondator al Fundatiei Inovatii Sociale Regina Maria. Motivatia pentru inceperea acestui demers izvoraste din experienta scolara a copiilor familiei Enayati, constientizand nevoia acuta de dezvoltare si educatie. Realitatea ne arata ca majoritatea copiilor, pentru a face fata volumului mare de informatii, apeleaza la meditatii. Nu toata lumea isi permite, insa, aceasta solutie.

Astfel, in Centrul Educational Baneasa, ne ocupam de copiii care raman singuri acasa, fara ajutorul parintilor sau cu foarte putina implicare din partea acestora. Impreuna cu ei realizam diverse activitati, pe langa temele de la scoala: engleza, pictura pe apa, gastronomie, dar si cursuri de dezvoltare a virtutilor si, implicit, a unui spirit frumos, solidar si demn. Pentru familiile doritoare oferim un program saptamanal pentru sensibilizarea copiilor la calitatile spirituale precum rabdarea, curajul, dreptatea, generozitatea, respectul, modestia, dragostea.

Acest proiect este susținut de către Fundația Inovatii Sociale Regina Maria și de către membrii fondatori.

Centrul Educational Băneasa
Mitra Enayati – Fondator

“De mult au inceput copiii din zona unde locuim sa vina sa imi ceara ajutor pentru temele lor la matematica, astfel incat atunci cand Wargha si cu mine am deschis Fundatia si am avut noroc sa avem sediul aproape de casa, era firesc sa transformam efortul initial intr-un proiect sistematizat. Asa a luat nastere Afterschool Baneasa, care este deschis pentru copiii din vecinatate. Ne bucuram de ajutorul unor prieteni cu diverse talente si cu har pedagogic.

Ma bucur foarte mult ca am luat decizia de a pune bazele acestei Fundatii, dedicata Reginei Maria si de modul in care aceasta s-a dezvoltat, si astept ca pe viitor sa servim mult mai multi beneficiari de toate varstele cu pretiosul ajutor al multor voluntari si parteneri.”

Program Afterschool Baneasa:
Luni-Vineri : 14.30 – 17.00

Centrul Educational Băneasa

Str. Constantin Dobrogeanu Gherea nr.123, Sector 1, București
frm@fundatiainovatiisociale.ro

Sediul Administrativ
Str. Gârlei nr.88, Sector 1, București
frm@fundatiainovatiisociale.ro

Policlinica Socială Baba Novac
Str. Dristorului nr.81-88, Sector 3, București
policlinicasocialababanovac@fundatiainovatiisociale.ro
+40 213 223 020

Clinica Socială Sala Palatului
Str.Ion Câmpineanu nr.23, Sector 1, București
ps2@fundatiainovatiisociale.ro
Programare online
+40 731 345 129 +40 372 126 405

Afterschool Băneasa

Str. Constantin Dobrogeanu Gherea nr.123, Sector 1, București
frm@fundatiainovatiisociale.ro
+40 314 381 809

Afterschool Clinceni

Sos. Principală nr.1, Clinceni, Ilfov
clubulcopiilor@afterschool-clinceni.ro
+40 733 534 258

Start typing and press Enter to search