Doar 45 de secunde să faci Bine

Cum ar fi dacă ți-am spune că în doar 45 de secunde și fără a scoate vreun ban din buzunar poți schimba destine?

Orice angajat din România are dreptul (și șansa) de a semna Formularul 230 pentru a susține o cauză nobilă. Dacă ești unul din aceștia, sau dacă poți recomanda acest lucru, atunci redirecționează 3.5% din impozitul tău pe venit pentru Fundația CMU Regina Maria!

Educația și sănătatea pentru cei defavorizați sunt la doar 45 de secunde distanță. Tot ce trebuie să faci este să completezi formularul 230 aici - un proces atât de simplu și rapid.

Ce impact are un formular?

Un formular completat poate însemna medicația necesară pentru un bolnav, manuale pentru un copil din centrele noastre educaționale, un serviciu medical esențial pentru un pacient din policlinica noastră ori o masă caldă pentru un beneficiar timp de o săptămână.

Gândește-te la asta: în timpul unei melodii preferate sau a unei discuții la cafea, poți pune o cărămidă în clădirea unui viitor mai bun pentru beneficiarii noștri.

Cum redirecționez?

Varianta 1: Completează online - Intră pe formular230.ro, completează și semnează formularul online. De aici, ne ocupăm noi de tot!

Varianta 2: Descarcă formularul, completează-l și trimite-l - Descarcă formular-230, completează-l și trimite-l pe email la frm@fundatiainovatiisociale.ro

Îți mulțumim în numele beneficiarilor noștri!

Previous
Previous

O Șansă pentru Copiii Vulnerabili

Next
Next

De ce să redirecționezi 20% din impozit?