De ce să redirecționezi 20% din impozit?

Un Act Simplu cu Impact Mare

Într-o lume în continuă schimbare, responsabilitatea socială devine din ce în ce mai importantă. Fundația Inovații Sociale Regina Maria este o organizație dedicată oferirii de sănătate și educație celor mai puțin norocoși din societatea noastră de peste 13 ani. În acest articol, vom explora o modalitate simplă, dar cu un impact semnificativ, prin care companiile pot contribui la această cauză - redirecționarea a 20% din impozitul pe profit sau venit către organizații non-guvernamentale.

Importanța Redirecționării a 20% din Impozit

Redirecționarea a 20% din impozit către ONG-uri reprezintă o modalitate eficientă și la îndemâna oricărei companii de a susține proiecte sociale. Această facilitate fiscală oferită de statul român este un instrument puternic prin care firmele pot contribui la construirea unei societăți mai echitabile și sustenabile.

Cum Funcționează Redirecționarea

Procesul de redirecționare a 20% din impozitul pe profit sau venit este simplu și accesibil. Companiile trebuie doar să completeze contractul de sponsorizare și să-l depună la administrația fiscală până la termenul limită stabilit de autorități. Acest gest simplu poate face o diferență semnificativă în viețile celor care au nevoie de sprijin în domeniul sănătății și educației.

Află mai multe despre cum poți redirecționa aici

Impactul Asupra Comunității

Prin redirecționarea a 20% din impozit, companiile devin parte integrantă a procesului de dezvoltare socială. Fondurile obținute astfel sunt direcționate către proiecte care vizează îmbunătățirea sistemului medical și educațional. Astfel, impactul se resimte în mod direct în comunitatea în care compania își desfășoară activitatea.

Exemplu de Succes - Fundația Inovații Sociale Regina Maria

Cu peste 13 ani de experiență în domeniul acordării de asistență medicală și educație, Fundația noastră a beneficiat de sprijinul constant al companiilor care au ales să redirecționeze 20% din impozit către proiectele noastre. Această susținere ne-a permis să extindem acțiunile noastre și să avem un impact mai mare în rândul celor defavorizați.

Redirecționarea a 20% din impozit către ONG-uri este un gest simplu, dar cu un impact imens asupra comunității. Companiile care aleg să se implice în această inițiativă devin catalizatori ai schimbării sociale, contribuind la construirea unui viitor mai bun pentru toți. Fundația Inovații Sociale Regina Maria încurajează toate companiile să profite de această facilitate fiscală și să devină parteneri în proiectul nostru comun pentru o societate mai echitabilă și solidară. Redirecționează 20% din impozit și fii parte din schimbarea pe care o dorim cu toții în România!

Doar 45 de secunde să faci Bine

20% - O Oportunitate Simplă pentru Companii cu Inimă