Ajută o mamă să se ridice din nou

1200 de mame au nevoie de ajutor!

În București, peste 30% din populație nu are asigurări medicale, dintre care 50% sunt femei, mame și bunici. La Policlinica Sociala Baba Novac acordăm acces gratuit la servicii medicale, investigații și tratamente pentru 1200 de mame fără venituri, prin proiectul ”Ajută o mamă să se ridice din nou!”.

Acest proiect este susținut cu bunăvoința sponsorilor și partenerilor Fundației, care prin participarea la evenimente și campanii dedicate acestei cauze, contribuie la asigurarea nevoilor medicale ale acestor 1200 de femei dezavantajate.

1200 de mame înseamnă 2000 de copii de care se îngrijesc dar care trăiesc mereu cu teamă că pot rămâne singuri. De aceea, proiectul ”Ajută o mamă să se ridice din nou” are nevoie de sprijin constant.

Griji de oameni mari!

Florin, 9 ani:Înainte să plec la școală mă mai uit odată la mami. E încă în pat, și-a luat doctoriile și îmi face cu mâna. Îmi zâmbește. Dar mie tot îmi e frică. In fiecare zi mi-e frica. Azi e marți și mă duc la fundație să-i iau doctoriile. Noroc cu domnu doctor de acolo. Mi-a promis că mami, înt-o zi mă va duce din nou în parc. Poate totuși va fi bine…”

 

Ana, 14 ani:De cand vine la fundație, mama se simte mai bine, își ia medicamentele la timp, asa că e mai tot timpul în picioare și trebăluiește pe lângă noi. Doctorii de acolo au ajutat-o și consiliat-o psihologic, parcă i-a dispărut privirea aia goală care pe mine mă înfiora

Alexandra, 5 ani: Mama ei a suferit un atac cerebral în urma unui șoc, în Anglia unde plecase ca să strângă bani pentru operația Alexandrei. A venit de acolo semi-paralizata și fără niciun ban. Medicii de la Policlinica Baba Novac i-au redat nu doar puterea să se vindece, ci și zâmbetul pe buze. Acolo i-au spus mamei Alexandrei: Acum ridică-te că poți! Și ea s-a ridicat!

Ca Florin, Ana și Alexandra mai sunt încă 2000 de copii ale căror mame se află în grija medicilor de la Policlinica Socială Baba Novac. Ei au în fiecare zi griji de oameni mari. Ajută-ne să le risipim măcar o mică parte din griji: Mamele lor să se ridice din pat!
Alătură-te proiectului nostru și anul acesta alte mame vor putea să se ridice în picioare și să fie sprijin pentru copiii lor.

Ce le oferim la Policlinica Socială Baba Novac?

O echipă de 23 de medici, dintre care 15 medici voluntari, asigură pacienților de la Policlinica Socială Baba Novac printre care și cele 1200 de mame fără venituri și asigurări medicale, acces la servicii medicale, analize, investigații, screening-uri și chiar medicamente.

Cum poți ajuta?

Pentru informații suplimentare, așteptăm să ne contactați:
Cristiana Mateoiu, director executiv – 0747074078

Descarcă contractul de sponsorizare

Dr. Vlad Romanescu

Sediul Administrativ
Șos. Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A, București
frm@fundatiainovatiisociale.ro

Policlinica Socială Baba Novac
Str. Dristorului nr.81-88, Sector 3, București
policlinicasocialababanovac@fundatiainovatiisociale.ro
+40 213 223 020

Clinica Socială Sala Palatului
Str.Ion Câmpineanu nr.23, Sector 1, București
ps2@fundatiainovatiisociale.ro
Programare online
+40 731 345 129

+40 372 126 405

Centrul Educațional Băneasa

Str. Constantin Dobrogeanu Gherea nr.123, Sector 1, București
frm@fundatiainovatiisociale.ro
+40 314 381 809

Centrul Educațional Clinceni Hero Afterschool

Șos. Principală nr.1, Clinceni, Ilfov
clubulcopiilor@afterschool-clinceni.ro
+40 733 534 258

Centrul Educațional Corbeanca

Str. Sportului nr. 2, sat Tamași, comuna Corbeanca, Ilfov
oana.grigorescu@fundatiainovatiisociale.ro
+40 722 600 568

Start typing and press Enter to search