Policlinica Socială

Baba Novac

Pentru sustinerea policlinicilor noastre sociale poti trimite SMS SOARTA la 8844

Cu doar 2 euro pe lună timp de un an, poți acoperi serviciile medicale pentru un pacient timp de o săptămână întreagă.

Policlinica Socială Baba Novac este dedicată asistenței medicale integrate pentru persoanele fără venit, fără asigurare medicală iar, în multe cazuri, fără adăpost. Din 2010, persoanelor excluse social le este facilitat accesul la servicii medicale de calitate, gratuite, în mod necondiționat, proiectul contribuind la îmbunătățirea calității vieții atât a beneficiarilor direcți, cât și a familiilor acestora. De asemenea, pentru 80% dintre beneficiari, sprijinul medical și social oferit prin proiect reprezintă un suport de bază în perioada de tranziție a pacientului către reintegrarea socială, facilitând acest proces.

În București se estimează că există peste 6.000 de persoane fără adăpost, iar peste 200.000 de persoane nu beneficiază de asigurările de sănătate.

Demersurile legate de activitatea medicală desfășurată în cadrul Policlinicii Sociale Regina Maria sunt coordonate, încă de la înființare, de către Dr. Vlad Romanescu, Director Medical. Policlinica este un proiect al Fundației Inovații Sociale Regina Maria dezvoltat în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București.

Programează-te la 0213 223 020 sau la 0726 550 620

Servicii medicale

• Stomatologie

• Oftalmologie

• Ginecologie

• Medicină Generală

• Analize Laborator

• Psihologie

• Dermatologie

• Cardiologie

• Diabetologie

• Imagistică

• Medicina de familie

Policlinica Socială ne face să conștientizăm ce înseamnă cu adevărat dragostea față de aproapele nostru, lucru important pe care, din păcate, mulți dintre noi îl trecem cu vederea în ultimul timp. Persoanele de care ne ocupăm sunt persoane defavorizate, fără venituri și majoritatea sunt persoane bolnave, cu stare precară de sănătate. Pentru ei suntem un fel de oază în deșert, încercând să le oferim unul dintre cele mai importante lucruri de care are nevoie ființă umană pentru a supraviețui – sănătatea.”

Dr. Vlad Romanescu, Director Medical Policlinica Socială Baba Novac

Medicină de familie

Medicul de familie Dr. Romanescu reușește să aducă speranță tuturor celor care îi trec pragul cabinetului său. Cu o vastă experiență în domeniul medical și, peste 11.000 de pacienți, 10 ani de activitate, domnul doctor este și coordonatorul Policlinicii Baba Novac.

✔️ Bilet de trimitere GRATUIT către medici specialiști – medicină internă, ecografie, cardiologie, oftalmologie, ginecologie, dermatologie, în colaborare cu Clinica Sala Palatului

✔️ Persoanele cu venituri de până în 2500 lei pot beneficia de reduceri substanțiale la stomatologie

Am nevoie de ajutor

Nu ai asigurare medicală sau venituri și ai nevoie de servicii medicale? Sună la 0213 223 020 sau 0726 550 620 pentru detalii și programări

Vreau să ajut

Poți ajuta printr-o donație personală sau în numele companiei. Dacă ești medic sau asistentă, te poți implica în policlinica socială ca voluntar

Dacă ai domiciliul pe rază Municipiului București și NU ai venituri și asigurare medicală, pentru a beneficia de serviciile medicale oferite de Fundația Regina Maria trebuie:

1. Să obții o adeverință de la Administrația Financiară a Sectorului de domiciliu care să ateste că nu ai venituri.

2. Împreună cu adeverință și o copie după cartea de identitate/buletin să te prezinți la sediul Policlinicii de luni până vineri, începând cu ora 10:30.

3. Dacă te încadrezi în criteriile beneficiarului, în urmă discuției cu Inspectorul Social, vei fi înscris în evidențele Policlinicii și vei fi preluat de medicul generalist, care va stabili pașii următori din punct de vedere medical.

Cum pot deveni pacient al policlinicii sociale?

Strada Dristorului 81-88, București

Luni-Vineri: 9:00 – 16:00