DIVERTA ȘI ARA TOYS DONEAZĂ 5% DIN VALOAREA PRODUSELOR

Diverta și Ara Toys donează 5% din valoarea produselor achiziționate în perioada 7-22 aprilie către Fundația Inovații Sociale Regina Maria contribuind astfel la #FondulDeNecesitate deschis pentru eliberarea presiunii de pe spitalele de stat.

Diverta, una dintre cele mai mari companii din România ce comercializează produse de birotică și papetărie, carte, muzică și film – devine partener activ în lupta cu COVID-19 și donează 5% din valoarea fiecărui produs achiziționat ONLINE din gama ARA TOYS. Selecția conține jucării potrivite copiilor între 2-10 ani.

Într-o perioadă care ne-a arătat cât de importante sunt intervențiile rapide și precise în lupta cu COVID19, Fundația Inovații Sociale Regina Maria își intensifică eforturile pentru diminuarea presiunii de pe sistemul medical românesc, folosindu-se de expertiza de aproape 10 ani pe care o are în domeniul medical și atrage atenția asupra nevoilor urgente și variate cu care se confruntă societatea românească în contextul pandemiei, lansând astfel Fondul de Necesitate pentru susținerea imediată a scăderii presiunii asupra spitalelor de stat și alocându-și principalele resurse pentru acest demers capital.

Previous
Previous

SERVICII STOMATOLOGICE PENTRU PERSOANELE CU VENITURI REDUSE ÎN POLICLINICA BABA NOVAC

Next
Next

ATI de ultimă generație