Ziua Internațională a Femeii, sărbătorită împreună cu beneficiarele programului „Restart la Viață”

 In Evenimente, Proiecte

Restart la Viata sarbatoreste ziua femeii

Fundația Policlinici Sociale Regina Maria a pregătit de Ziua Internațională a Femeii, pentru beneficiarele grupului suport psihologic câteva momente artistice de fericire, relaxare și optimism.
Începând cu ora 18:00, doamnele sunt așteptate la Cafeneaua Socială Sheida – Coffee and Stories (Ion Câmpineanu nr 23) de către invitații speciali: Claudia Chiraș, o actriță tânără și talentată care va prezenta monologul umoristic „Stupina” și trupa de Jazz „Out of the blue”.

Despre Claudia Chiraș:„Am terminat facultatea de actorie la Universitatea „George Enescu”, din Iași. Din anul 2014 m-am mutat în București și joc alături de trupa Frilensar, la Teatrul LUNI de la Greenhours. Am obținut câteva premii de interpretare, printre care și Premiul publicului pentru cea mai bună actriță, la Gala Tânărului Actor HOP. Am participat cu piesele în care am jucat la multe festivaluri din țară, printre care Undercloud, Festivalul Național de Teatru Independent, Festivalul de Teatru Nou, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu și altele.”

Pentru participarea la acest eveniment, vă rugăm să ne contactați la [email protected]

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search