Înscrie-te la al XII-lea Atelier de Leadership Moral „Responsabilitate Sociala: E profitabil să faci bine?””

 In Conferinte, Evenimente

Pe 10 aprilie, vă așteptăm la cea de-a XII-a ediție a Atelierelor de Leadership Moral UMANager.  Vrem să analizăm cât de conștienți sunt antreprenorii de impactul pe care fiecare business îl are asupra oamenilor în fiecare zi. Sunt ei atenți la toți stakeholderii implicați? Cât de profund se gândesc la impactul pe care îl va avea afacerea lor asupra mediului, a clienților, a angajaților, a furnizorilor, a întregii comunități?
În 2017, „responsabilitatea socială” devine mai mult decât o expresie cool care îți oferă vizibilitate în media. Responsabilitatea socială se traduce astăzi prin grija față de cel de lângă tine, implicare activă și concretă în societate. Cu toate acestea, sunt dispuși antreprenorii români să schimbe macazul și să transforme responsabilitatea socială într-o activitate profitabilă pe termen lung, nu într-o povară?

Cum să te înscrii?

Înscrie-te la Atelierul de Leadership Moral UMANager, cu tema „Responsabilitate Socială în Afaceri: E profitabil să faci bine” pentru a afla răspunsurile la aceste întrebări de la invitații noștri.

Mai multe detalii despre eveniment și formularul de înscriere găsiți pe pagina dedicată aici.

Participarea la eveniment este gratuită.

Ce este UMANager?

UMANager este un proiect de susținere a eticii în afaceri și de creștere a gradului de încredere a tinerilor întreprinzători în parteneri și în mediul de afaceri autohton.
Inițiativa de a lansa acest proiect le aparține lui Steven van Groningen, Silviu Hotăran, Septimiu Postelnicu, Dan Stefan și dr. Wargha Enayati, cinci dintre cei mai cunoscuți reprezentanți ai comunității de business din România.

 

Evenimente marca UMANager organizate în trecut:  

  • ”Antreprenoriat 3.0 – Este noua generatie de antreprenori mai etica?” – 23 martie 2016;
  • “Etica si curaj in antreprenoriat” – 2 aprilie 2015;
  •  “Si totusi, lumina” – 22 octombrie 2014;
  • “Valoarea rezultatelor” – 26 februarie 2014;
  •  “Despre etica in afaceri – studii de caz” – 29 octombrie 2013;
  • Conferinta umanager,  25 septembrie 2013;
  • “Despre viziune si atitudine” – 18 iunie 2013;
  • “Despre responsabilitate si incredere” – 26 martie 2013;
  •  “Adevaratul Succes” – 14 noiembrie 2012.
Recommended Posts

Start typing and press Enter to search