Voteaza “Sanatos si Demn” in Programul Tara lui Andrei

 In Evenimente, Fundraising, Uncategorized

In Bucuresti exista peste 6.000 de persoane fara adapost, iar peste 200.000 de persoane nu beneficiaza de asigurarile de sanatate. Dorinta noastra constanta este de a reda nu doar sanatatea acestor oameni, ci si demnitatea. Multi dintre pacientii nostri din cele doua Policlinici Sociale sufera de diverse afectiuni care necesita recuperare prin fizio si kinetoterapie (afectiuni reumatismale sau sechele ale unor accidente etc), care le limiteaza simtitor capacitatea de munca. Din pacate aceste tipuri de terapii se pot efectua fie prin sistemul de asigurari medicale (de care ei nu beneficiaza), fie in sistem privat la preturi total inaccesibile pentru ei.

Prin acest proiect ne dorim sa dotam un cabinet de fizio si kinetoterapie in Policlinica Sociala Campineanu, destinat in principal persoanelor defavorizate (atat din categoria celor fara nici un venit si fara asigurarare medicala cat si a celor cu venitul minim pe economie) precum si finalizarea implementarii softului specializat de programari si gestionare a activitatii medicale. Medicii nostri au constatat in cei 5 ani de cand am demarat proiectele sociale faptul ca, redobandindu-si sanatatea, acestia capata o noua sansa de a-si gasi un noul loc de munca si a se reabilita social. 

Va rugam sa ne sustineti proiectul prin Votul Dvs!

VOTATI proiectul “Sanatos si Demn ” urmand pasii de mai jos:

Accesati pagina:

https://itla.taraluiandrei.ro/idei-din-tla/proiect-sanatos-si-demn-id-1688-cmsid-65

Pentru cei dintre voi care au deja un cont pe platforma Tara lui Andrei:

1. Introduceti datele contului creat deja.

2. Apasati butonul “Voteaza si tu!” din partea dreapta sus.

Pentru cei dintre voi care inca nu au un cont pe platforma Tara lui Andrei, va trebui sa va creati unul.
1. Apasati butonul Cont nou din acest modul si completati formularul de inscriere;

2. Veti primi instructiuni pe email cu pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru incheierea procesului de inscriere;

3. Dupa validarea contului va rugam sa ne acordati votul Dvs apasand butonul ““Voteaza si tu!” din partea dreapta sus a paginii.

Va multumim!

Impreuna oferim sanatate!

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search