Vindecarea după intervenția stomatologică, rapidă prin folosirea plasmei pacientului

 In Clinica Sala Palatului, Noutati, Policlinici
vindecarea dupa tratamentul stomatologic

Vindecare dupa tratamentul stomatologic- tehnici de ultima generatie

Procesul de regenerare după intervențiile stomatologice sunt accelerate prin folosirea unui nou procedeu medical în cadrul Clinicii Sala Palatului. Cu o simplă recoltare de sânge procesul de regenerare este accelerat și ajutat.
În cadrul unui proiect derulat în parteneriat între Fundația Inovații Sociale Regina Maria și UP Romania a fost achiziționată o centrifugă dentară. Aceasta are rolul sa separare plasma cu proteine din sângele paceintului urmând ca aceasta să fie folosită ulterior în vindecarea zonelor pe care s-a intervenit chirurgical.
Produsele obținute conțin trombocite în concentrație mare împreună cu factori de creștere care stimulează procesele reparatorii ale țesuturilor. Pentru a crește capacitatea locală de reparare a țesuturilor, se extrage din sângele pacientului masa trombocitară, împreună cu plasmă și fibrină prin procedee fizico chimice.
Aceste produse se pot transforma in membrane, “dopuri” pentru umplerea spatiilor rezultate in urma extractiilor dentare, geluri pentru fixarea grefelor din particule osoase sau lichide pentru injectarea in zonele operate sau afectate de boala parodontala.

Indicațiile terapeutice sunt: implanturi dentare, sinus lift, adiții osoase, extracții, tratamentul bolii parodontale, tratamente de estetică gingivală.

În Clinica Sala Palatului se oferă servicii medicale de înaltă performanță pentru oricine are nevoie și, în plus, se susțin în cadrul programului ”Fă-te bine, făcând bine!
Pacienții fără venituri sau cu venituri reduse care altfel nu ar avea șansa să acceseze serviciile medicale de care au nevoie.
Recommended Posts

Start typing and press Enter to search