Un nou medic ecografist, cu sprijinul Essilor si a altor sase binefăcători

 In Clinica Sala Palatului, Noutati, Policlinica Baba Novac, Policlinici

Un nou doctor ecografist

Dr. Sorina Postelnicu este noul doctor internist cu competente in ecografie angajat in cadrul policlinicilor fundatiei. Peste 4000 de pacienti sociali și non-sociali pot beneficia astfel de acest serviciu oferit acum in regim full-time.

Compania Essilor a venit in intampinarea nevoilor noastre si a oferit printr-un contract de sponsorizare necesarul sumei ramase a fi acoperita din salariul unui medic ecografist. Ne bucuram ca de la 1 martie avem în echipa noastră un medic tânar și performant care a înțeles în primul rând nevoia noastră de a oferi servicii medicale performante celor mai puțin norocosi.

”M-a atras în primul rând cazuistica diversificată întâlnită la pacientii care vin atât în Policlinica Sociala Baba Novac cât și in cea de la Sala Palatului. Cred ca interacțiunea cu oameni care au boli reale, grave și care nu au acces la servicii medicale performante decât venind la policlinicile fundației este foarte importantă. Mă bucur că mă alătur proiectelor Fundației Inovații Sociale Regina Maria.”

În urmă cu 5 luni lansam în cadrul Galei „Din Inimă pentru viitor” un proiect prin care ceream sprijinul companiilor pentru acoperirea salariului unui medic ecografist angajat full time care să puna la treaba ecograful performant oferit de Servier.

La Gală, am licitat salariul medicului și o serie de companii și oameni de afaceri, cărora le mulțumim, au acceptat și și-au asumat financiar o parte din venitul de care aveam nevoie pentru a putea angaja acest medic. Este vorba despre Dragos Anastasiu, Wipro, Florin Furdui, Valeria Moayed, Stefan Vuza si dr Wargha Enayati.

un nou doctor ecografist

 

 

Articole recente

Start typing and press Enter to search