UMANager, editia a noua: Noua generatie de antreprenori – mai etica?

 In Conferinte, Evenimente, Uncategorized

Miercuri, 23 martie 2016, va avea loc a noua editie a Atelierelor de leadership moral UMANager.

Antreprenoriatul reprezinta o oportunitate importanta pentru dezvoltarea economiei si societatii romanesti. Tema este frecvent abordata in conferinte, media sau diverse evenimente. Au fost lansate diverse programe, in diverse organizatii, inclusiv scoli, care promoveaza educatia antreprenoriala. “Vreau sa fiu antreprenor”, “Mentoria”, “Ateliere antreprenoriale”, sunt doar cateva exemple. Numarul proiectelor este, desigur, mult mai mare.

In timp, calitatea proiectelor educationale a crescut. Ce este mai important, a crescut si calitatea participantilor. Daca la inceput tinerii explorau idei si posibilitati, acum numarul celor care au avut curajul sa inceapa, sa faca primul pas si sa creasca, a crescut simtitor. Azi avem numerosi tineri cu afaceri de succes, pentru care principala provocare este dezvoltarea afacerii deja incepute. Ce, (cu) cine, cum, de ce, sunt intrebari importante.

In toate cartile despre succesul in viata si afaceri, in discursurile motivationale, ceea ce convinge si motiveaza sunt povestile concrete de succes. Ne dorim sa promovam in Romania povestile tinerilor care si-au aflat o definitie a propriului succes si sunt pe drum catre acesta. Ei sunt “bulgarii” care pot naste “avalansa”.

Vorbitorii acestui eveniment sunt tineri antreprenori romani:

1.Razvan Crisan

Antreprenor si se ocupa cu Asociatia ORICUM, ShortsUP si M60 Cafe

  1. Mihaela Radulescu

Consultant de branding, fondator Innerout – companie de branding personal si management de reputatie. A lucrat 16 ani in publicitate si branding si a condus proiecte de rebranding pentru corporatii si antreprenoriate.

3.Dan Lazar

Fost vice-campion national al Romaniei la tenis, a avut burse atletice de la o mare parte din universitatiile de prestigiu din America, precum Harvard. A castigat un proiect pe fonduri europene (25.000 euro) aprobat si finalizat cu succes.

  1. Mihai Patrascu

CEO evoMAG.ro si WatchShop.ro. Absolvent al Facultatii de Electronica si Telecomunicatii, este pasionat de IT din liceu si a inceput prin realizarea unei retele de cartier prin care distribuia internet. La inceput, a asamblat calculatoare in sufrageria apartamentului pana a reusit cu ajutorul prietenilor si al clientilor castigati sa mearga pe drumul comertului online, iar dupa 11 ani de activitate si 70 de milioane euro cifra de afaceri in acesti ani, a reusit sa aduca brandul evoMAG in primii 5 jucatori ai comertului online din Romania si brandul WatchShop drept primul magazin online din Romania pe categoria Ceasuri.

  1. Dan Mitrea – INTERMEDICAS

6.Cosmin Malureanu

Fondatorul si CEO al Ascendia Design, companie axata pe dezvoltarea de software educational (eLearning), cu o istorie de peste 9 ani in acest domeniu

7.Mihai Rotaru

Antreprenor in tehnologie cu background business si tehnic, fondator a 3 companii, actual CEO al CleverTaxi – cea mai mare aplicatie de transport din Romania

8.Andrei Chirtoc

ONG-ist, implicat in mai multe proiecte si evenimente caritabile si cofondator al platformei de fundraising peer to peer Galantom.ro. Un galantom este un om mereu dispus sa ii ajute pe altii, in mod dezinteresat; generos; darnic; galant; marinimos. Platforma Galantom.ro a fost creata tocmai pentru a-i scoate in fata pe acesti oameni de bine care fac o schimbare in comunitatea in care traiesc, implicandu-se prin fundraising voluntar.

  1. Andreea Stoleru

Conduce o companie care organizeaza concerte cu artisti extraordinari si poarta publicul in calatorii pe care nu le va uita niciodata. Din 2012, creste proiectul Jazz Night Out care a adus la Bucuresti unii dintre cei mai importanti muzicieni de jazz din lume.

  1. Sergiu Manofu

De 6 ani aduce zambete in randul clientilor, pentru ca se ocupa de cea mai placuta perioada din an a acestora: perioada de concediu. Din anul 2012, este co-fondator al companiei Biotechnics, cu activitate in domeniul productiei, importului si distributiei de echipamente medicale dedicate chirurgiei

  1. Andrei Iordache

Co-fondatorul UPDIVISION, o agentie multidisciplinara care face custom app development (web si mobile) pentru clienti din peste 10 tari. De asemenea, UPDIVISION are si propriile produse SAAS.

Evenimentul va fi moderat de cei patru initiatori ai UMANager: Dr. Wargha Enayati, Septimiu Postelnicu, Steven Van Groningen, Silviu Hotaran.

Articole recente

Start typing and press Enter to search