Radiografii si mamografii, la Clinica Sociala Sala Palatului

 In Policlinici, Proiecte, Uncategorized

Ai nevoie de o radiografie sau de o mamografie? Clinica Sociala Sala Palatului a inaugurat cabinetul de Radiologie, unde vei putea beneficia de examene radiologice si mamografii la preturi foarte mici. Aparatul de radiologie si mamograful au devenit functionale in aceasta luna, iar primele radiografii si mamografii au fost deja facute de doamna Dr. Radulescu, cea care se va ocupa de cabinetul de Radiologie in cadrul Clinicii.

Cabinetul de radiografie si mamografii – medic apreciat, aparatura noua, preturi mici

Daca veti merge pentru o radiografie sau o mamografie la Clinica Sociala Sala Palatului, ar fi bine sa stiti ca aici veti beneficia nu doar de serviciile unui medic apreciat in lumea medicala, Dr. Radulescu, ci si aparatura noua, care a primit toate aprobarile necesare.

De asemenea, un aspect important de stiut este cel legat de preturi: la Clinica Sociala Sala Palatului ai preturi mici, in functie de venitul realizat: pretul social (pentru persoanele cu venituri mici si foarte mici  – mai mici de 800 si intre 800 si 1600 de lei) porneste de la 30 de lei, in timp ce pretul de lista porneste de la 40 de lei. Mamografiile unilaterale au preturi de 50 de lei pretul social si 70 de lei pretul intreg, iar cele bilaterale au pretul de 70 de lei (pret social) si 100 de lei pret de lista.

Poti vedea lista de preturi aici:

poza preturi radiologie

 

 

 

 

Faci o radiografie sau mamografie la pret de lista, ajuti un pacient social

Daca esti o persoana cu venituri peste 1600 de lei si ai nevoie sa-ti faci o radiografie sau o mamografie, o poti face la Clinica Sociala Sala Palatului. Daca vei plati o investigatie la pret de lista, vei putea ajuta un pacient social din Policlinica Sociala Baba Novac sa beneficieze de servicii medicale.

Fa-te bine facand bine!

Sursa foto: www.idisrupted.com

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search