Gentlemen's Corner donează pentru combaterea riscului de AVC

Project V.

Project V – un proiect pentru prevenția AVC-ului

Ce poate fi mai frumos decât să te implici în viața comunității și să faci bine acolo unde este atât de multă nevoie? La acest lucru s-a gândit și Sorin Preda, co-fondator la Gentlemen’s Corner când a decis că, împreună cu Fundația Inovații Sociale Regina Maria, să ofere bucurie și speranță pacienților care sunt predispuși la AVC.

Pentru fiecare articol achiziționat din Project V, 15% din valoare ajută pacienții care suferă de boli ale inimii. Mai precis, Fundația va oferi pachete de prevenție și monitorizare a pacienților aflați în risc de accident vascular cerebral, prin intermediul Policlinii Sociale Baba Novac.

„Project V este un proiect despre Viață și Valori, făcut în amintirea mamei mele, Vania Preda, care mi-a insuflat ce înseamnă Eleganța și dorința de a te respecta și a investi în lucruri de calitate.

Viața ne dă lecții mereu și poate fi imprevizibilă, dar Valorile adevărate rămân. Dorința de frumos, de a face bine, de a fi corect trebuie cultivată și prețuită, indiferent de vremurile în care trăim. Viața curge înainte, dar noi avem puterea să o facem frumoasă. Indiferent de ce ni se întâmplă, avem posibilitatea să alegem. Eleganța este mai mult o stare de spirit decât o oglindă a stării materiale.

Project V face trecerea dinspre lumea reală spre cea virtuală prin conceperea de haine virtuale și NFT-uri. Componenta tangibilă este alcătuită din haine și accesorii deosebite disponibile la comandă, dar și în stoc, precum sacouri, pantaloni, paltoane, cămăși, malete, pantofi, butoni, brățări și altele. Cele mai bune materiale precum cașmirul sau bumbacul cel mai fin, ultimele tehnologii, noi produse – toate sunt adunate într-o colecție a Eleganței fără vârstă. Componenta virtuală este asigurată de concepția câtorva produse ce sunt disponibile numai virtual, precum și a unor NFT-uri (Non-Fungible Token). NFT-urile reprezintă modele de design-ul ale unor tricouri sau hanorace.

Tot acest proiect arată că Eleganța poate exista atât în lumea reală cât și în cea virtuală.

Produsele vor fi marcate ca parte a Project V și un procent de 15% din încasările obținute din vânzarea lor va fi donat pentru o cauză nobilă. Acest demers caritabil va fi făcut în parteneriat cu Fundația Inovații Sociale Regina Maria. Astfel, nu doar veți primi un lucru cu adevărat special, dar și veți ajuta oameni care au nevoie de sprijinul nostru.

Să prețuim Viața, să ne urmăm Visurile, să nu abandonăm Valorile adevărate!

Să construim un Viitor de care să fim mândri!”

Sorin Preda

Co-fondator Gentlemen’s Corner