Program de internship la Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria

 In Fără categorie

Echipa Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria cauta noi interni pentru pozitiile de Asistent manager, Asistent PR si Graphic designer. Ne dorim foarte mult ca oamenii cu care vom lucra sa creada in cauza noastra, sa fie dornici sa se implice si sa invete.

Internii vor avea posibilitatea sa lucreze si sa se dezvolte alaturi de o echipa tanara, dinamica si puternic motivata. Ne dorim sa lucram cu oameni creativi, care cred si isi sustin ideile, astfel incat sa putem dezvolta proiecte frumoase. Veti avea ocazia sa lucrati alaturi de noi la cea de-a doua Gala Din Inima pentru Viitor, campania de strangere de fonduri pentru a doua Policlinica Sociala si pentru dezvoltarea unor initiative de tip antreprenoriat social.

ASISTENT PR

Asistentul PR va lucra indeaproape in relatia Fundatiei cu media, precum si cu partenerii, colaboratorii, finantatorii sau sponsorii acesteia. Suntem in cautarea unei persoane proactive, care detine abilitati excelente de comunicare (in scris si verbal), abilitati de organizare, atentie la detalii si determinare in derularea proiectelor.

ASISTENT FUNDRAISING

Asistentul fundraising va avea ca sarcina principala sprijinirea echipei in procesul de dezvoltare a proiectelor din diferitele arii de activitate. Acesta va lucra indeaproape cu membrii in directia proiectarii si derularii de campanii de strangere de fonduri. Este o oportunitate excelenta pentru cei interesati sa-si imbunatateasca abilitatile si experienta in domeniul strangerii de fonduri sau al dezvoltarii organizatiilor. Vedem candidatul ideal ca fiind o persoana activa, creativa, cu initiativa si bune abilitati de lucru in echipa.

GRAPHIC DESIGNER

Graphic designer-ul va avea ca sarcina principala crearea de produse cu un puternic impact vizual, reprezentative pentru proiectele si activitatea Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria. In cele mai multe cazuri, activitatea graphic designer-ului va presupune realizarea unor elemente de identitate vizuala, crearea de postere, fluturasi sau machete, precum si brosuri/rapoarte de activitate. Cautam o persoana creativa si care sa detina cunostinte de baza in utilizarea unor programe specifice (lista este doar orientativa: Illustrator, Photoshop, Acrobat, Dreamweaver, Flash).

Aceaste pozitii nu sunt remunerate, in urma activitatii participantii vor primi adeverinte de practica si diplome.

Internship-ul se va desfasura in perioada septembrie 2014 – martie 2015.

Selectia se va face in doua etape eliminatorii: dosarul de aplicare (CV si scrisoare de intentie) si interviu.

Perioada pentru depunerea aplicatiilor este 28 august – 15 septembrie.

Pentru inscrieri si informatii suplimentare contacteaza-ne la numarul de telefon 0743.151.569 sau la adresa de e-mail: [email protected].

Va rugam sa mentionati in subiectul email-ului “Aplicatie Internship – Optiune.”

Numai candidatii selectati vor fi contactati pentru programarea unui interviu telefonic.

Articole recente

Start typing and press Enter to search