Primul eveniment UMANager, în 23 Martie

 In Conferinte, Evenimente, Proiecte, Uncategorized

Primul eveniment UMANager din acest an va fi organizat în 23 Martie. Cel de-al nouălea atelier de Leadership Moral va avea tema ”Antreprenor 3.0 – Este noua generație de antreprenori mai etică?”.
UMANager este un proiect de susținere a eticii în afaceri și de creștere a gradului de încredere a tinerilor intreprinzători în parteneri și în mediul de afaceri autohton.
Inițiativa de a lansa acest proiect le aparține lui Steven van Groningen, Silviu Hotaran, Septimiu Postelnicu si Dr. Wargha Enayati, patru dintre cei mai cunoscuți reprezentanți ai comunității de business din România.
Fiecare dintre fondatori a pus în slujba programului UMANager experiența dobândită de-a lungul carierei profesionale, acumulată în organizații și asociații profesionale recunoscute național. Septimiu Postelnicu este Vicepreședinte Executiv al diviziei Global Banking Services a UniCredit Țiriac Bank, iar dr. Wargha Enayati este fondator al Rețelei Private de Sanatate ”Regina Maria”.
Steven van Groningen, Presedinte și CEO al Raiffeisen Bank, este președinte în exercițiu al Consiliului Investitorilor Străini, iar Silviu Hotaran este Managing Director al GKTI Semper Human, fost CEO Microsoft Romania, și a dobândit o bogată experiența în cadrul Camerei de Comerț Romano-Americane, AmCham.
Proiectul UMANager își propune să coaguleze o comunitate care să folosească etica în afaceri ca reper în activitatea profesională, adresandu-se atât oamenilor de afaceri cât și studenților și liceenilor interesați să-și construiască o carieră în business.

Mai multe detalii puteți găsi pe site-ul proiectului: www.umanager.ro

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search