Post vacant Asistent Stomatologie – începător sau cu experiență

In Anunțuri de angajare, Cariere, Clinica Sala Palatului

Asistent Stomatologie

Asistent Stomatologie – începător sau cu experiență pentru Clinica Sala Palatului

Clinica Sala Palatului este un proiect de antreprenoriat medico-social care funcționează din anul 2015, oferind servicii medicale de calitate la prețuri accesibile tuturor categoriilor de pacienți. Clinica este un proiect coordonat de Fundația Inovații Sociale Regina Maria și face parte din Grupul Enayati.
Clinica este poziționată în centrul Bucureștiului, în apropiere de Sala Palatului și servește o comunitate extinsă, formată din pacienți din medii sociale diverse.
Viziunea noastră este să atragem cât mai mulți oameni care vor să aibă servicii medicale de calitate la prețuri confortabile, conștienți fiind că pot ajuta în același timp persoane aflate în afara sistemului care, altfel, nu ar putea avea acces la servicii medicale adevărate.
Dacă ești o persoană empatică, apreciezi diversitatea și îti dorești să contribui la binele general în timp ce faci ceea ce iubești, am vrea să te cunoaștem!
Candidatul Ideal

• Studii dе specialitate;
  • Experiență ca asistent medical generalist/stomatologie – minimum un an;
  • Excelente abilități dе comunicare și relaționare;
  • Persoană empatică, dinamică, activă;
  • Autorizație dе liberă practică valabilă;
  • Capacitate dе planificare și organizare;

Beneficii

• Loc de muncă stabil.
  • Program de lucru 8 h/zi – 2 ture
  • Acumulare de experiență și oportunități de promovare în interiorul companiei.

Trimite-ne CV-ul tău la adresa: ps2@fundatiainovatiisociale.ro sau denisa.ene@fundatiainovatiisociale.ro.

Recommended Posts