Porsche Group Romania a donat o masina Skoda Octavia Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria

 In Fundraising, Uncategorized

Comunicat de presa

Mai 2014. Porsche Group Romania si Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria au initiat un parteneriat special in domeniul serviciilor medicale oferite persoanelor defavorizate. Astfel, impreuna, vor aduce un plus de valoare in vietile a cat mai multor oameni, dezvoltand proiecte cu un impact social cat mai mare asupra comunitatii.

Pe langa sprijinul financiar, Porsche Group Romania a donat Fundatiei si un automobil SKODA Octavia. Acesta va facilita transportul de donatii catre Policlinica Sociala si catre cele doua centre de tip educational sustinute de Fundatie.

Este foarte important pentru noi sa ne punem amprenta asupra societatii in care ne desfasuram activitatea, dincolo de industria pe care o reprezentam. Astfel, ne alaturam cu inima deschisa Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria si ne dorim sa vedem cat mai multi contribuitori in beneficiul Policlinicilor Sociale si a proiectelor educationale ale Fundatiei. Nimic nu este mai important decat sa poti schimba viata unui om de langa tine, asigurandu-i acces la un drept fundamental, prin servicii sanitare de calitate.

Reprezentantii Porsche Group Romania

Ne bucura parteneriatul incheiat intre Porsche Group Romania si Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria si speram sa avem o colaborare frumoasa. Activitatile pe care le facem pentru binele celorlalti sunt importante nu doar pentru cei care au nevoie, ci si pentru fiecare dintre noi in cladirea unei lumi mai bune. Este o onoare sa servesti pentru semenii tai. Multumim in numele celor peste 1.300 de pacienti ce beneficiaza, in momentul de fata, de serviciile medicale oferite de Policlinica Sociala Baba Novac.

Dr. Wargha Enayati, Presedinte Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria

Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria multumeste tuturor donatorilor, sustinatorilor si partenerilor sai, caci, indiferent de sprijinul oferit, fiecare gest conteaza pentru noi si pentru cei care beneficiaza de serviciile fundatiei.

Despre Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria

Ghidati de dorinta de a crea o lume mai buna, in care dragostea pentru semeni se traduce prin puterea exemplului personal, prin grija si actiune, dr. Wargha Enayati si sotia sa, Mitra Enayati, au fondat, in august 2010, Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria. Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria este singura organizatie non-profit care ofera asistenta medicala integrata gratuita persoanelor fara venit si fara asigurare medicala din Bucuresti. De asemenea, peste 100 de copii care provin din medii defavorizate si centre de plasament beneficiaza de cele trei programe de tip educational, sustinute de Fundatie. Prima Policlinica Sociala numara in momentul de fata peste 1.300 de pacienti.

Despre Porsche Group Romania

Porsche Romania este importatorul pe piata romaneasca pentru marcile Grupului Volkswagen : Volkswagen, Volkswagen Autovehicole Comerciale, Audi, Skoda, SEAT, Porsche, Bentley si Lamborghini. Pe segmentul auto luxury, activeaza inca din anul 1998, cand am devenit importatorul marcii Porsche, iar incepand cu octombrie 2008 au preluat si distributia marcilor Bentley si Lamborghini.

Persoana de contact:
Sorina Ciotirca –  PR&Fundraising Manager
E-mail: [email protected]

Articole recente

Start typing and press Enter to search