Policlinica pacienților fără venituri

 In Uncategorized

Foarte mulți oameni bolnavi nu pot beneficia de servicii de sănătate din cauză că nu au asigurare medicală sau venituri. Tratamentele sunt scumpe iar aceștia ajung în situații grave în care bolile lor avansează iar starea lor de sănătate îi împiedică să ducă o viață normală sau să poată merge la muncă. De aceea, am înființat Policlinica Socială Baba Novac, pentru ca pacienții sociali să primească ajutor și tratamentele necesare pentru a își recăpăta sănătatea.
Dr. Vlad Romanescu este Directorul Medical al  Policlinicii Sociale Baba Novac și este omul care se implică enorm ca acest proiect să funcționeze, ca pacienții care ajung la el să-și recapete speranța, cu toate că uneori se confruntă cu situații atât de grave când însuși el se simte fără speranță.

„Atâta timp cât ajuţi oameni şi faci ceva pentru societate, atunci nu poţi decât să priveşti înainte.” Dr. Vlad Romanescu

Dr. Vlad Romanescu împreună cu soția lui, Dr. Cristina Romanescu-medic ginecolog în cele două policlinici ale fundației noastre, vorbesc într-un interviu MedicHub despre oameni, speranță și cât de important este să-i ajuți pe cei aflați în nevoie. Interviul integral îl puteți citi aici.

Articole recente

Start typing and press Enter to search