Policlinica Baba Novac a castigat Marele Premiu al Galei Societatii Civile 2015

 In Evenimente, Fundraising, Proiecte, Uncategorized

 

In cadrul celei de-a XIII-a editii a Galei Societatii Civile Marele Premiu a fost castigat de Fundaţia Policlinici Sociale Regina Maria pentru proiectul “Policlinica Sociala Baba Novac.” Proiectul este, de asemenea, castigatorul Premiului I la Sectiunea Sanatate.

Festivitatea de premiere a avut loc in data de 15 iunie, la Ateneul Roman si s-a desfasurat sub sloganul campaniei de anul acesta: “De nu faci nimic, cu nimic o sa ramai. Implica-te in probleme sociale!”. Gala a fost prezentata de Mircea Toma, cofondator ActiveWatch, si Vlad Mixich, cofondatorul MedAlert, iar cei peste 700 de reprezentanti ai sectorului asociativ din Romania, reprezentanti ai sectorului privat si ai sectorului public, ai mediului academic, jurnalisti, cercetatori, lideri si formatori de opinie ai societatii civile si personalitati publice, care s-au aflat in sala, au sustinut mesajul Galei de anul acesta.

Juriul 2015 a fost format din 50 de specialisti in implementarea si evaluarea proiectelor, cercetatori, sociologi, jurnalisti, lideri si formatori de opinie ai societatii civile si ai sectorului asociativ, consultanti in CSR, comunicare, corporate affairs si community affairs.

Au fost evaluate 150 de proiecte si programe, 147 fiind inscrise în competitie si patru in sectiunea-galerie Think Tank, extra-competitie.

Mai multe despre acest eveniment puteti citi pe site-ul: https://www.galasocietatiicivile.ro/presa/comunicate/fundatia-regina-maria-a-castigat-marele-premiu-al-galei-societatii-civile-2015-15367.html

Le multumim tuturor medicilor voluntari, partenerilor, sponsorilor si sustinatorilor fara de care acest proiect nu ar fi fost posibil. Impreuna oferim sanatate de patru ani celor care au cea mai mare nevoie!

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search