Ortodonție la Clinica Sala Palatului!

 In Clinica Sala Palatului, Noutati

Ortodontia un tratament stomatologic necesar

Ortodonția nu este un moft estetic, medicul nostru specialist, certificat în ortodonție, dr Feri Niknami vă așteaptă la Clinica Sala Palatului pentru o consultație și un plan de tratament oferite în mod gratuit. 

E bine de știut: tratamentul ortodontic complex se realizează pentru probleme care implică alinierea dintilor, funcția maxilarelor și modul în care vin în contact dinții superiori și inferiori. Scopul tratamentului ortodontic complet este acela de a corecta problemele indentificate și de a restabili ocluzia (mușcătura) în mod optim. Tratamentul poate incepe încă din momentul în care pacienții au numai dinți temporari, când dentiția este mixtă sau atunci când dinții permanenți sunt deja erupți (copii și adulți).

Îngrijirea ortodontică poate fi coordonată cu alte tipuri de tratamente dentare care pot include intervenții de chirurgie orală (extracții sau operații), parodontologie (asupra gingiilor și osului de suport) sau restaurative (obturații, coroane, punți, implanturi). Odată cu terminarea tratamentului ortodontic complet, pacienții trebuie să poarte retainere pentru a menține dinții în noua lor poziție.

Ortodonții sunt pregătiți să observe problemele ascunse de creștere a maxilarelor și dinților în erupție, încă de la momentul în care dinții de lapte sunt încă prezenți. Avantajul descoperirii timpurii a unei afecțiuni ortodontice constă în faptul că anumite probleme sunt mai ușor de tratat daca sunt identificate și tratate din timp. A aștepta până la erupția tuturor dinților definitivi ori până la terminarea creșterii poate conduce la dificultăți în corectarea anomaliilor. Din acest motiv, AAO (American Association of Orthodontists) recomandă efectuarea unei evaluari ortodontice până la varsta de 7 ani. Chiar dacă dinții copilului par drepți, poate exista o problema pe care doar medicul ortodont o poate identifica. Desigur, vizita la medicul nostru  ortodont Dr. Feri Niknami  poate arata că ocluzia copilului dumneavoastra este corectă, ceea ce este grozav! Sau exista probleme care au nevoie de intervenția dânsului. Vă așteptăm la o consultație și planul de tratament  gratuit cu brațele deschise la noi la Clinica Sala Palatului.

ortodontia

 

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search