Oferte speciale pentru serviciile stomatologice si medicale din Clinica Sala Palatului

 In Clinica Sala Palatului, Policlinici

 Clinica Sociala Sala Palatului lanseaza urmatoarele oferte pentru perioada 1 februarie – 30 septembrie,

Servicii stomatologice

1. Aparat ortodontic metalic – 1.000lei/per arcada si consultatia initiala gratuita. 

Daca va confruntati cu probleme serioase de aliniere a dintilor, echipa stomatologica de la Clinica Sociala Sala Palatului va recomanda cu siguranta sa consultati un medic ortodont. Fiecare pacient este diferit, cu nevoi si cerinte diferite. Impreuna vom realiza un plan de tratament individualizat care se potriveste nevoilor dumneavoastra. Cea mai comuna forma de tratament este aparatul ortodontic. Exista diferite tipuri de aparate, in functie de nevoile pacientilor atat functionale, dar si estetice.

2. Detatraj si periaj pentru studenti la 30 lei/ per arcada. 

Profilaxia dentara previne imbolnavirea dentara si parodontala, preintampinand aparitia complicatiilor. Factorii care influenteaza aparitia cariilor dentare si a parodontozei sunt de natura infectioasa, fiind reprezentati de microbii sau bacteriile situate in placa dentara. Cu cat calitatea smaltului si a dentinei creste, cu atat scade probabilitatea aparitiei cariilor dentare, existand metode de profilaxie care au ca scop cresterea duritatii smaltului dentar.

3. Implant Dentar AnyOne Megagen, la 1.200 lei. Acest serviciu include:

  • Consultatie la medic specialist cu experienta in domeniu: Dr. Cristian Papandopol sau Dr. Mohhamad Nazemian.
  • Implant dentar AnyOne Megagen
  • Bont protetic si surub incluse in pret

Implantul dentar se adreseaza persoanelor care au dinti lipsa si au nevoie de inlocuitori pentru acestia. Implantul dentar are rolul de a inlocui radacina naturala a dintelui lipsa si de a functiona ca punct de sprijin pentru lucrari dentare.

Servicii medicale

1.Ginecologie pentru studente, la 50 lei. 

Pachetul include:

  1. Consultatie de specialitate
  2. Ecografie transvaginala
Consultatia ginecologica periodica este un absolut necesara pentru a te mentine sanatoasa. Prin intermediul ecografiei transvaginale se poate face o apreciere asupra formei, marimii si structurii uterului, observarea unei potentiale sarcini si diagnosticarea anomaliilor prezente la nivelul ovarelor sau uterului.
2. Ginecologie pentru femei 25-65 ani, la 150 lei. 

Pachetul include:

  1. Consultatie de specialitate
  2. Ecografie transvaginala
  3.  Test Papanicolau si interpretarea rezultatelor

In prezent cea mai buna metoda de depistare a leziunilor precanceroase ale colului uterin este testarea citologica Babes-Papanicolau. Testarea citologica se realizeaza in timpul consultului ginecologic printr-un procedeu simplu, rapid si nedureros. Recoltarea se realizeaza in afara perioadei menstruale si presupune colectarea de celule epiteliale de la nivelul colului uterin si examinarea la microscop a acestora.

3. Pachet Endocrinologie, la 150 lei. 

  1. Consultatie de specialitate
  2. Ecografie tiroida

Tiroida este una dintre cele mai importante glande ale corpului iar atunci cand nu functioneaza corect, poate determina aparitia unor simptome neplacute: de la oboseala si stari de depresie, pana la modificari de greutate, probleme dermatologice si de atentie. De multe ori aceste simptome sunt trecute cu vederea, fiind confundate cu semnele altor boli. Consultatia anuala a unui medic specialist endocrinolog poate preveni insa accelerarea afectiunii tiroidiene si agravarea simptomelor, cu ajutorul unui diagnostic precoce si al unui tratament adecvat.

Pentru programari, contactati echipa medicala: 
E-mail:  [email protected]
Telefon:   0372 126 405 sau 0731 345 129

Adresa: Str. Ion Campineanu nr 23, Sector 1, Bucuresti

 

 

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search