Optiblu Romania si Essilor, ochelari pentru pacientii Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria

 In Policlinici, Proiecte, Uncategorized

Afectiunile oftalmologice sunt printre cele mai intalnite afectiuni ale pacientilor sociali, pentru ca acestia nu isi permit sa mearga la oftalmolog iar stilul de viata isi pune amprenta asupra sanatatii ochilor. De multe ori, pacientii ajung la medicul oftalmolog din Policlinica Sociala cand au deja un complex de afectiuni si au deja nevoie de ochelari.

Optiblu Romania a inteles aceasta nevoie a pacientilor Policlinicilor Sociale si s-a alaturat eforturilor Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria de a oferi sanatate celor mai putin norocosi, prin oferirea a 500 de perechi de ochelari pentru pacientii fara venituri si fara asigurari medicale. In sprijinul demersului a venit si Essilor Romania, lider in domeniul lentilelor de ochelari.

Optiblu si Essilor, alaturi de pacientii Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria

Pacientii Policlinicilor Sociale ale Fundatiei, persoane fara venituri si fara asigurari medicale sau persoane cu venituri foarte mici, dar care au probleme oftalmologice, merg la control la medicul oftalmolog din cadrul Policlinicii, iar cei care au nevoie de ochelari primesc ochelarii, in aproximativ doua saptamani, prin bunavointa prietenilor de la Optiblu. Montarea lentilelor este facuta de Essilor Romania, parte din Essilor Group, cel mai mare producator de lentile de ochelari din lume.

Despre Optiblu Romania

Conceptul OPTIblu a luat nastere in toamna anului 2004, ajungand ca in prezent numarul magazinelor sa fie de 15 in Bucuresti si 15 in restul tarii. In reteaua OPTIblu se pot achizitiona de ochelari de vedere, lentile de contact, ochelari de soare si accesorii.

Personalul magazinelor OPTIblu reprezentat de opticieni, optometristi, medici oftalmologi si consilieri in vanzari beneficiaza de instruiri periodice de specialitate.

Despre Essilor Romania

ESSILOR Romania este din 2000 filiala in Romania a companiei Essilor International, liderul mondial in domeniul lentilelor de ochelari. Essilor este responsabil de cele mai multe inovatii majore in domeniul lentilelor, realizate in ultima jumatate de secol, atat in domeniul lentilelor progresive, cat si in cel al lentilelor din sticla organica.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search