#10micaTZOPĂIALĂ

Intră în provocarea #10micaTZOPĂIALĂ și contribuie la educația copiilor din cele 3 centre educaționale ale Fundației noastre!

Pe data de 15 MAI – ZIUA INTERNAȚIONALĂ A FAMILIEI – dăm  startul mai multor provocări sportive în online, care vor putea fi efectuate până la data de 1 IUNIE. Acestea pot fi făcute de întreaga familie, adulți și copii, dar chiar și de bunici, toate în scop caritabil!

Și pentru că fundația noastră împlinește anul acesta 10 ani de activitate în slujba celor defavorizați, challenge-urile sportive de anul vor fi lua numele de #10micaTZOPĂIALĂ.

banda-copii-

ALEGE PROVOCAREA CARE ȚI SE POTRIVEȘTE!

PENTRU CAMPIONUL DIN TINE

Participă la una din cursele virtuale dedicate evenimentului nostru prin platforma smartraces.ro. Tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe platformă, achitând suma de 75 lei (sumă care se transformă în donație) și să îți alegi unul din programele de mai jos. Încarci constant rezultatele, iar la final vei primi o medalie și o diplomă de FINISHER din partea Smart Races.

Poți alege varianta:

• Standard – 10 km alergare în decursul a 10 zile;
  • Power – 10 km alergare în decursul a 3 zile;
  • Extreme – 10 minute/zi sărituri coardă timp de 10 zile.

Înscrie-te AICI, donează și participă la cursă!

Îndeamnă-ți 3 prieteni să se înscrie și ei în cursă: filmează-te sau pozează-te în timp ce faci provocarea aleasă și postează pe Facebook,  dă-le tag celor 3 prieteni și paginii noastre.

PENTRU SPORTIVUL DIN TINE

Fă-ți abonament cu doar 99 lei (sumă care se transformă în donație) la Fitness sau Zumba pe platforma Yump! Beneficiezi de 1 lună de sport cu instructori profesioniști, 3 cursuri noi săptămânale, acces la înregistrările din trecut și primești peste 80 de rețete video sănătoase și delicioase și plan de nutriție adaptat obiectivelor tale.

Donează aici și primești automat codul de înscriere pe platformă: zumba și fitness.

Invită 3 prieteni să se înscrie pe platformă și să doneze. Filmează-te la un antrenament, postează pe Facebook sau Instagram și dă-ne tag!

PENTRU DANSATORUL DIN TINE

Filmează-te si posteaza dansând pe melodia `Loca` by Moonlight & Dayana cu iepurasul Tzopaiala (filtru AR) pe TikTok, sau invata-i miscarile de aici si posteaza filmuletul cu tine dansand pe aceeasi melodie pe Facebook și Instagram cu hashtag-urile #10micatzopaiala și #sarimpentrueducatie. Dă leapsa mai departe către alți 3 prieteni care sa faca acelasi lucru.

Nu uita să donezi înainte 2 euro prin SMS la 8844 cu textul VISE.

PENTRU COPILUL DIN TINE

Atunci când îți dorești să faci bine, dar sportul nu ți se potrivește, poți alege să îi ajuți pe copiii din Centrul Educațional Corbeanca cu o donație directă:

• Cu 10 lei asiguri pachetul de prânz al unui copil vulnerabil
  • Cu 30 lei asiguri pachetul de prânz al unuia dintre cei 85 de copii ai centrelor
  • Cu 75 lei asiguri o săptămână de educație pentru un copil
  • Cu 300 lei asiguri bursa lunară pentru un copil

Dă binele mai departe: îndeamnă-ți prietenii să facă același lucru sau să intre într-una dintre provocările sportive!

Vreau să donez altă sumă:

RON

PENTRU CEL CE VREA SĂ SARĂ LIBER

Înscrie-te la evenimentul “Antrenament Kangoo Jumps in aer liber” din 23 Mai! Kinga Sebestyen, “regina” Kangoo Jumps-ului din România și Diana Sîrbu, două instructoare extraordinare, vă așteaptă la un eveniment de kangoo-jumps în aer liber în incinta Clubului Sportiv Olimpic București!

Participarea la eveniment este în valoare de 45 de lei/persoană și se transformă în donație.

Vezi aici un mic film de prezentare.

CE ESTE #micaTZOPAIALĂ?

#10micaTzopăială este evenimentul caritabil al fundației noastre, cunoscut în anii precedenți ca Marea Tzopăială, care promovează sportul si viață sănătoasă și care își propune de la an la an să strângăfondurile necesare funcționării Centrelor sale Educaționale. Marea Tzopăială a apărut acum 5 ani, iar începând de anul trecut, anul care a schimbat modul în care au loc evenimentele, precum și cum se desfășoară activitatea educațională, aceasta s-a transformat în #24micaTzopăială și a avut loc în online.

SITUAȚIE

În luna martie a acestui an, sub umbrela organizației noastre și prin puterea incontestabilă a oamenilor și a comunității, a fost deschis un nou centru educațional în localitatea Corbeanca, care momentan oferă sprijin după școală unui număr de 20 de copii, nevoia reală de educație din acel loc fiind însă estimată pentru un număr de peste 200 de copii proveniți din familii defavorizate. Estimăm ca până la finalul anului să ni se mai alăture un număr de peste 65 de copii, pentru care accesul la educație este momentan doar un vis.

OBIECTIV

Strângerea sumei de 60.000 Euro, sumă ce va contribui la funcționarea Centrului Educațional Corbeanca timp de 1 an. Așadar, avem nevoie să ne unim forțele într-un număr cât mai mare pentru a le putea asigura acestor copii condiții decente pentru a-și continua educația, grijă și dedicare, o alimentație nutritivă atât de necesară unei dezvoltări armonioase și viziunea unui alt viitor!

Acceptă provocarea!

#10micatzopaiala #sarimpentrueducatie