Medicina de familie, cardiologie si ginecologie, la Clinica Sociala Sala Palatului

 In Policlinici, Proiecte, Uncategorized

Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria extinde serviciile oferite in cadrul Clinicii Sociale Sala Palatului cu servicii decontate de Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti. Astfel, in Clinica Sociala din Ion Campineanu, nr. 23, exista trei cabinete in care pacientii pot beneficia de servicii decontate de Casa de Asigurari: cabinetul de Medicina de Familie, cabinetul de Cardiologie si cabinetul de Ginecologie.

Aveti nevoie de medic de familie? Va asteptam la Clinica Sociala Sala Palatului!

Daca nu aveti medic de familie sau vreti sa il schimbati cu unul care sa fie in centrul orasului, apelati cu incredere la medicul de familie pe care Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria il pune la dispozitia pacientilor care nu vor sa traverseze orasul pentru a ajunge la medic.

Ar mai trebui sa stiti si ca in cadrul clinicii puteti beneficia si de alte servicii medicale. Puteti vedea specialitatile disponibile si preturile practicate in cadrul Clinicii Sociale Sala Palatului aici.

Nevoie de cardiolog sau de ginecolog? Va asteptam la Clinica Sociala Sala Palatului!

Fie ca aveti nevoie de un control de specialitate, fie de o verificare sau un tratament, medicii specialisti de la Clinica din Ion Campineanu, nr. 23 va stau la dispozitie. In echipa clinicii activeaza specialisti de renume: Dr. Wargha Enayati, cardiolog foarte cunoscut in lumea medicala din intreaga tara, cel care de multi ani este medicul Ambasadei Germaniei la Bucuresti si a birourilor companiei aeriene Lufthansa la Bucuresti, precum si Dr. Cristina Romanescu, medic ginecolog foarte apreciat in lumea medicala din Bucuresti.

Ce trebuie sa faca un pacient pentru a beneficia de consulturile de Medicina de Familie, Cardiologie si Ginecologie

Persoanele care au nevoie de medic de familie se pot inscrie la Clinica Sociala Sala Palatului, pe strada Ion Campineanu, nr. 23, pe baza adeverintei de plata a asigurarilor de sanatate eliberate de angajator sau de CASMB.

Pacientii care au nevoie de medic cardiolog sau de medic ginecolog pot beneficia de consultatii gratuite,  pe baza unei trimiteri de la medicul de familie, care sa fie in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti.

Pentru mai multe detalii si programari, va rugam contactati:

Clinica Sociala Sala Palatului

Strada Ion Campineanu nr. 23, Sector 1, Bucuresti

e-mail: [email protected]

tel: +40 372 126 405

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search