Doamna Maia Morgenstern, alaturi de Policlinicile Sociale

 In Evenimente, Policlinici, Uncategorized

Doamna Maia Morgenstern, cunoscuta actrita si manager al Teatrului Evreiesc de Stat, se alatura demersurilor Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria de a oferi sanatate celor mai putin norocosi. Invitata speciala a Clubului United for Health din 26 mai 2016, editie in care a fost sarbatorit 1 an de la infiintarea Policlinicii Sociale, cunoscuta actrita si-a anuntat sprijinul pentru policlinicile sociale.

”Nu cunoastem destul activitatea Policlinicilor Sociale, cred ca ar trebui ca toata lumea sa va ajute sa va faceti cunoscute telurile si idealurile, precum si modul in care reusiti sa va atingeti inalta misiune nobila pe care o aveti in fiecare zi, cea de a ajuta oameni. Ar trebui sa cunoastem si toate greutatile cu care va confruntati, pentru a fi un model, pentru ca lumea sa poata pune umarul, sa ajute. Astăzi, privind in jur, in societate, ne bantuie pe toti neincrederea, retinerea, insa cunoscandu-va realizarile de pana acum si ambitiile, vom putea sa facem lucruri bune impreuna. Sustin demersul ”Fa-te bine facand bine!”, consider ca este o initiativa concreta si ambitioasa, de aceea sper ca toti cei care pot plati pretul intreg pentru o consultatie sa vina in Policlinica Sociala Sala Palatului si sa ajute astfel pacientii sociali ai Fundatiei. Este cel mai transparent mod de a face bine din punct de vedere medical pentru cei de langa noi. Va dau un exemplu: in acest an au fost la Policlinica Sociala Sala Palatului 4700 de prezentari, din care peste 2000 ale persoanelor cu venituri sub 800 de lei pe luna si 1780 de persoane cu venituri sub 1600 de lei pe luna. De asemenea, lansez un apel catre companii sa ajute aceasta Fundatie, in special prin donatii recurente, pentru a sustine activitatile prin care se ofera servicii medicale si celor mai putin norocosi” – a declarat doamna Maia Morgenstern la evenimentul din 26 mai.

Policlinicile Sociale care apartin Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria ofera anual peste zece mii de servicii medicale integrate pentru persoanele fara venituri sau venituri foarte mici. Policlinica Sociala Baba Novac are in grija, in acest moment, peste 1800 de pacienti sociali, persoane fara venituri si fara asigurari medicale. Policlinica Sociala Sala Palatului ofera de un an de zile servicii medicale persoanelor cu venituri foarte mici (sub 800 de lei) si mici (800 – 1600 de lei). Fondurile stranse astfel vor asigura sustenabilitatea proiectului pe termen lung si, in timp, vor asigura si o parte din fondurile pentru sustinerea Policlinicii Sociale Baba Novac.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search