Inscrieri pentru un nou grup suport – 14 septembrie

 In Policlinici, Proiecte, Uncategorized

Un nou grup suport psihologic pentru femeile care lupta cu cancerul si mamele copiilor cu cancer va incepe miercuri, 14 septembrie 2016. Pentru aceasta editie a grupului suport, psihologul Lidia Stoica, coordonatoarea grupului, a anuntat prezenta doamnei Dr. Dorina Vasile, medic primar oncolog.

Grupul suport se va desfasura la Clinica Sociala Sala Palatului, strada Ion Campineanu, nr. 23, incepand cu ora 19.00.

Pentru inscrieri la grupul suport, va rugam sa o contactati pe Psih. Lidia Stoica la numarul de telefon 0720 655 618 sau pe e-mail [email protected].

Programul de suport psihologic pentru pacientele bolnave de cancer si mamele cu copii bolnavi de cancer se desfasoara sub forma de grupuri – suport psihologic, cu intalniri saptamanale, in timpul carora specialistii invitati le vor oferi participantelor informatii, le vor raspunde la intrebari si le vor sprijini in lupta cu stresul legat de boala. Mai multe despre specialistii invitati la grupurile suport puteti afla din acest articol.  Mai multe detalii despre psihologii care faciliteaza acest grup suport puteti afla aici.

Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria a initiat in luna mai a acestui an trei noi programe medicale care se vor desfasura timp de un an in Policlinica Sociala Baba Novac, cu ajutorul unei finantari din partea C&A Romania: Programul-pilot pentru Sanatatea femeii, Programul-pilot ”Dentist pentru copiii pacientilor sociali din Policlinica Sociala Baba Novac” si “Programul de suport psihologic pentru pacientele bolnave de cancer si mamele cu copii bolnavi de cancer”.

Sursa foto: myelitis.org

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search