Implanturi dentare la preturi mici, la Clinica Sala Palatului

 In Evenimente, Policlinici, Proiecte, Uncategorized

Vesti bune pentru persoanele care au nevoie de implanturi dentare: Clinica Sala Palatului ofera servicii de implantologie la preturi foarte mici. Orice persoana care alege acest serviciu va putea nu doar beneficia de implanturi la preturi mai mici decat media pietei, dar in acest fel va ajuta si pacientii sociali ai Fundatiei!

Implanturile la Clinica Sala Palatului, preturi foarte mici

In general, costurile implanturilor pe piata sunt destul de mari, insa medicii din Clinica Sala Palatului ofera aceste servicii medicale la preturi mai mici decat in piata: pretul unui implant este de 1200 de lei (pret redus de la 1500 de lei). In acest pret sunt incluse bontul si surubul si manopera pentru montarea lor.

Pretul social, pentru persoanele cu venituri sub 800 de lei, este de 900 de lei.

Platesti un implant, ajuti si pacientii sociali

Pacientii care platesc consultatii si tratamente in Clinica Sala Palatului beneficiaza nu doar de calitate ridicata a serviciilor medicale, ci si de satisfactia unei fapte bune: prin plata acestor servicii medicale, beneficiarul ajuta si pana la 3 pacienti sociali (beneficiarii principali ai Fundatiei noastre).

Medic scolit in Elvetia, implanturi la preturi mici

Serviciul medical de implantologie din Clinica Sala Palatului este asigurat de Dr. Cristian Papandopol si Dr. Mohhamad Nazemian.

Dr. Cristi Papandopol este medic stomatolog cu competente in implantologie orala, care practica stomatologia din 2005. A studiat implantologia la Berna, la Catedra de Chirurgie Orala si poate implanta pe zone estetice compromise. Pe langa implantologia clasica, poate face implantari imediat dupa extractie, cu sau fara incarcari protetice imediate (in functie de cazuistica medicala). Dr. Papandopol este alaturi de echipa medicala a Fundatiei inca din 2011 iar in Clinica Sala Palatului, inca de la deschidere, din luna mai a anului trecut.

Din cabinetul de implantologie din Clinica Sala Palatului face parte si Dr. Mohhamad Nazemian, care s-a alaturat Fundatiei in acest an. Acesta este medic stomatolog specialist in chirurgie dento-alveolara, cu competenta in implantologie. Are peste 13 ani experienta si face protezari totale pe implanturi, protezari fixe sau mobilizabile.

Pentru mai multe detalii despre cabinetul de implantologie, programari si alte intrebari, va rugam contactati:

Clinica Sala Palatului

Tel: 0731345129 / 0372126405

e-mail: [email protected]

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search