Grup suport psihologic pentru pacientele diagnosticate cu cancer – cum te poti inscrie

 In Evenimente, Proiecte, Uncategorized

Ai fost diagnosticata cu cancer sau ai pe cineva in familie care a fost afectata de aceasta boala? Ar trebui sa stii ca poti participa la un grup suport gratuit, initiat de Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria.

Vrei sa participi la grupul de suport psihologic gratuit? Iata ce trebuie sa faci: inscrie-te in grup, la numarul de telefon 0720.655.618 (Psiholog Lidia Stoica) sau lasa-ne un mesaj pe adresa de e-mail [email protected] si te vom contacta noi.

Primul grup suport psihologic pentru pacientele diagnosticate cu cancer va avea loc miercuri, 11 mai, la ora 19.00, la sediul Fundatiei.

Programul de suport psihologic pentru pacientele bolnave de cancer si mamele cu copii bolnavi de cancer se va desfasura sub forma de grupuri – suport, cu intalniri saptamanale, in timpul carora specialistii invitati – Dr. Catalin Costovici, medic primar Oncologie Centrul Medical al Academiei Romane – expert DOC, Psh. Lidia Stoica – specialist Psihologie clinică, Prof. dr. Pavel Chirila – medic Medicina naturista, vor sprijini participantele in lupta cu stresul legat de boala. Programul de grup suport psihologic face parte din proiectul desfasurat de Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria, cu sprijinul C&A Europe.

Sursa foto:www.ohcare.com

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search