Licitația "O lume cu ușile deschise"

Licitația "O lume cu ușile deschise" | Fundația Inovații Sociale Regina Maria
Vești bune pentru iubitorii de artă! Mai sunt disponibile câteva opere ale licitației caritabilă:”O lume cu ușile deschise”  pentru care puteți licita pe site-ul Vikart.
Au fost licitate 34 de loturi în cadrul Galei Din Inimă pentru Viitor. Cele mai râvnite opere de artă au fost realizate de Omid Ghannadi, Augustin Matei, Ion Anghel, Sabina Dragomir, Iulia Paun ART Gallery și Decebal Nițulescu.
Încă mai puteți licita pentru următoarele opere:
  • Lot 10 Dana & Stéphane Maitec – Mirror Reflections – preț pornire 2000Euro
  • Lot 17 Ion Anghel – preț pornire 2000Euro
  • Lot 18 Mihaela Marinescu – preț pornire 600Euro
  • Lot 24 Milița Patrascu preț pornire 2500Euro
  • Lot 25 Sorin Ilfoveanu – preț pornire 3000Euro
  • Lot 27 Horea Paștina – preț pornire 700Euro
  • Lot 28 Gheorghe Dican – preț pornire 1800Euro
  • Lot 29 Dumitru Macovei – preț pornire 1000Euro
  • Lot 30 Mihai Ungureanu – preț pornire 300Euro

Și dacă tot celebrăm 10 ani de când deschidem uși, am decis să creăm o licitație unică, o licitație magică, care să îmbine arta cu intențiile nobile. O licitație care a adunat alături de noi oameni frumoși, uniți într-un gest colectiv de susținere a tuturor beneficiarilor noștri.

În cadrul Galei “Din Inimă pentru Viitor“, am organizat în premieră licitația caritabilă “O lume cu ușile deschise”.

O serie de artiști renumiți au răspuns cu DA apelului nostru de a-și prezenta viziunea lor asupra unei lumi mai bune, unei lumi cu ușile deschise, folosind UȘI drept simbol. În plus, artiști consacrați precum Sorin Ilfoveanu au donat opere excepționale care au fost licitate de către iubitorii de frumos, atât live la gală, cât și online prin platforma Vikart.

Prin această licitație, am reușit să strângem 50.000 euro pentru achiziționarea unui ecograf performant, atât de necesar pacienților noștri sociali.

Artiștii Licitației „O lume cu ușile deschise”

Artiști care pictează uși

Ion Anghel

Pictor, lector universitar și doctor în arte vizuale. Ion Anghel este cel care împărtășește de mult cu noi viziunea unei lumi mai bune. Pictorul are o bine-cunoscută expoziție de uși colectate în timp și pictate, care a fost expusă prin toată țara. Din această colecție, artistul ne-a donat una dintre ușile cu cea mai mare încărcătură emoțională – ușa casei bunicilor săi din zona Buzăului. O ușa fermecătoare care cu siguranța va adăuga un plus de semnificație oricărui loc în care va fi expusă.

Horațiu Mălăele | Fundația Inovații Sociale Regina Maria

Horațiu Mălăele

Dacă ar fi să scriem aici fiecare lucru pe care-l întruchipează maestrul Mălăele, probabil am scrie pagini și pagini. Unul dintre cei mai renumiți actori din scena românească și artist plastic de seama, Horațiu Mălăele a ales să fie alături de noi cu ocazia serbării noastre de un deceniu, atât cu arta cât și cu sufletul.

Alin Gălățescu & Aleha Toncea | Fundația Inovații Sociale Regina Maria

Alin Gălățescu & Aleha Toncea

Alin Gălățescu este omul care trăiește în lumea modei 24/7. Pasionat de frumos, alege să aducă puțin din acesta în lucrarea pe care o va realiza împreuna cu Aleha Toncea, renumit designer vestimentar, pentru Gala “Din Inimă pentru Viitor”. Doi oameni buni cu suflet mare, care sunt mereu gata să își pună arta în slujba binelui – așa i-am descrie noi, pe Alin și pe Aleha, cei doi artiști care participă de mulți ani la acțiunile caritabile ale fundației noastre.

Omid Ghannadi | Fundația Inovații Sociale Regina Maria

Omid Ghannadi

Pe Omid Ghannadi, arhitect și designer de interior, mereu implicat în acțiuni caritabile,  îl cunoașteți probabil și de la emisiunea “Visuri la Cheie”, la care s-a alăturat, așa cum a mărturisit: “pentru că nimic nu îi oferă mai multă satisfacție decât a-i ajuta pe ceilalți”. Atunci când i-am povestit despre Gală, Omid a acceptat fără ezitare să fie unul dintre artiștii noștri.

Mihai Popescu | Fundația Inovații Sociale Regina Maria

Mihai Popescu

Mihai Popescu este co-fondatorul și mintea creativa din spatele Fratelli, Biutiful, Uanderful și Twins Studio. Un designer premiat ce reușește constant să îmbine esteticul cu partea tehnică a oricărui proiect, Mihai Popescu va fi unul dintre artiștii care va realiza o ușă unicat pentru a susține cauza noastră. Mereu cu zâmbetul pe buze și cu o energie debordantă, așteptam cu sufletul la gură să vă dezvăluim lucrarea designerului.

Bogdan Lascăr | Fundația Inovații Sociale Regina Maria

Bogdan Lascăr

Nu este greu să rămâi profund impresionat atunci când ai ocazia să interacționezi cu o lucrare de-a maestrului Bogdan Lascăr. Sculptor, pictor și designer grafic, Lascăr propune un nou tip de expresie umană, plasată dincolo de artă, deasupra vizualului – o aventură existențială bazată pe raportul dintre spiritual, corporal și obiectual. Câștigătorul medaliei de aur UNESCO va fi alături de noi în această gală unică.

Maria Tureanu | Fundația Inovații Sociale Regina Maria

Maria Tureanu

Maria Tureanu este o zâna a frumosului ce ne-a fost alături parcă dintotdeauna, donând numeroase lucrări de artă pentru evenimentele noastre caritabile. Artist, pictor, designer și antreprenoarea din spatele Marie Nouvelle, Maria ne va transpune într-o lume colorată și plină de poveste prin ușa pe care o va picta.

Bogdana Daradici

Bogdana Daradici are darul de a surprinde într-un mod aparte, cu multă delicatețe, spectacolul artei japoneze, al specificității japoneze, un univers care îi este nu numai drag dar structural sufletește foarte aproape. În lucrările sale se citește un simt artistic înnăscut. Există o siguranță în exprimarea ei plastică, în linie și în culoare, pe care le conduce în maniera de a-și crea un stil propriu și bine articulat.

Dana & Stephane Maitec | Fundația Inovații Sociale Regina Maria

Dana & Stéphane Maitec

Dana și Stéphane Maitec sunt fotografi profesioniști care formează un duo din 2002. Cu o carieră internațională remarcabilă în fotografia de portret, cu expoziții la Paris, Bruxelles, Amsterdam, Geneva și Los Angeles și o colaborare de lungă durată cu publicații celebre, printre care Financial Times, cei doi artiști vor realiza o ușa inedită pentru gala caritabilă din acest an.

Ana Ștefania Andronic BUZU | Fundația Inovații Sociale Regina Maria

Ana Andronic

Cu un simț artistic înnăscut și o candoare aparte Ana Andronic își va lăsă amprenta pe una dintre ușile din cadrul licitației. Artist plastic valoros, Ana Andronic surprinde prin atenția la detalii și combinațiile de culori inedite. Lucrările ei din ultimii ani au investigat noi modalități de expresie în pictura figurativă, evoluând spre un decorativism complex, impregnat de simboluri și sugestii grafice.

Cornelia Petrea

Cornelia Petrea ne aduce arta ei plină de speranță, energie și armonie în Ușa pe care o va realiza pentru Gală. Pictorița recunoscută atât în țară, cât și peste granițe, cu galerii deschise în marile capitale europene, își va dărui creativitatea și emoția pentru această ediție unică a Galei Din Inimă pentru Viitor.

Sabina Dragomir X MACENA.ART

Născută în Brașov în 1992, Sabina Dragomir trăiește și lucrează în Cluj-Napoca. Tot aici și-a făcut studiile, la Universitatea de Arte și Design, secția pictură, unde urmează în prezent studiile doctorale. Tânăra artistă este reprezentată de MECENA.ART, specialiști în artă, care și-au deschis porțile spre toți iubitorii de artă anul trecut. Prin fiecare expoziție, galeria MECENA.ART creează un univers în jurul artistului, astfel încât vizitatorul să intre în atmosfera potrivită pentru a înțelege lucrările și autorul, iar mesajul să fie receptat.

Lucia Moraru | Fundația Inovații Sociale Regina Maria

Lucia Morariu

Artist plastic complex, la baza scenograf de costume de film, Lucia a experimentat întreaga viață diverse tehnici de lucru: de la pictură pe lemn și  șevalet, până la textile sau bijuterii.  “Așa cred eu că se poate face lumea mai bună, picătură cu picătură” – este răspunsul pe care l-am primit de la Lucia atunci când am întrebat-o care este cheia din spatele entuziasmului său de a participa ca artist la gală.

Decebal Nițulescu | Fundația Inovații Sociale Regina Maria

Decebal Nițulescu

Decebal Nițulescu a absolvit Institutul de Arte Plastice ”Nicolae Grigorescu” din București în anul 1970 la clasa maestrului Corneliu Baba și din anul 1975 este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din București.

Artistul, deși elev al maestrului Corneliu Baba care avea o influență uriașă asupra studenților, a reușit să îți traseze propriul stil în creația sa. Abordează un stil geometric, suprarealist și câteodată abstract. Desenul, culoarea și construcția compozițiilor sale vorbesc despre talentul și imaginația erudită a lui Decebal Nițulescu. Artistul este pasionat de lumea fantastică, de animale și de natură dedicâd cu măiestrie cicluri întregi acestor tematici minuante. În această licitație avem în față o operă aparte a pictorului, o lucrare realizată pe o ușă, o ușă-grădină care trezește tentația de a o deschide pentru a păși în Paradisul imaginat de artist. Operele lui Decebal Nițulescu sunt prezente la casele mari de licitație atât în România cât și în Europa.

Mihaela Marinescu | Fundația Inovații Sociale Regina Maria

Mihaela Marinescu

Mihaela Marinescu este artista îndrăgostită iremediabil de culorile puternice și vesele, de auriu, de mobilierul vechi. Adora să îl reinterpreteze și să îl recondiționeze în culori vesele, să-l readucă la viață. “Mamaia îmi spunea deseori că mă asemăn cu o coțofană pentru că îmi place tot ce strălucește. Realizez acum că a avut dreptate.” ne mărturisește Mihaela. 

“Am hotărât să mă alătur acestei cauze pentru că am promis mamei mele că o să fiu un om bun, iar motto-ul meu preferat este – Într-o lume în care poți fi orice, alege să fii bun”

Piesa creată de artistă special pentru licitația caritabilă vă reuși cu siguranță să transmită veselie, dragoste și să adauge o pată de culoare evenimentului.

Pușa Hack- EXOTIQUE | Fundația Inovații Sociale Regina Maria

Ușă de palat indiană EXOTIQUE

Una din prietenele apropiate ale fundației noastre, Pușa Hack, donează în fiecare an câte o piesă impresionantă din colecția Exotique, magazinul cu opere de artă unicat colectate personal din întreagă lume.

Vechea ușă a palatului indian este un exemplu splendid de măiestrie tehnică și artistică, atât din punct de vedere tehnic, cât și artistic, fiind obiect al creativității și frumuseții nelimitate. Vechile uși duble de acest tip, care erau folosite la intrările pentru clădiri mărețe, temple și palate, au devenit din ce în ce mai greu de găsit datorită vânării lor de colecționari din întreaga lume. Ușa este confecționată din tec birmanez, un tip de lemn care nu se mai găsește ușor și, prin urmare, este incredibil de rar.

Artiști care participă cu alte lucrări

Peisaj la Rădești și Păsărar | Fundația Inovații Sociale Regina Maria
Sorin Ilfoveanu | Fundația Inovații Sociale Regina Maria

Sorin Ilfoveanu

Sorin Ilfoveanu este pictor și desenator de renume național și mondial. Iar când facem această afirmație avem în vedere faptul că specialistul celei mai mari case de licitații din lume, Christie’s, a așezat într-o expoziție la Londra o lucrare a pictorului român Sorin Ilfoveanu lângă cele semnate de Pablo Picasso și Henri Matisse. 

Sorin Ilfoveanu, o personalitate artistică remarcabilă, elev al Maestrului Corneliu Baba, alături de Ștefan Câlția, Sorin Dumitrescu și Mihai Cismaru, recreează în simplitatea stilului său propriu o lume fără timp, o lume în care eul profund aspiră către cunoașterea umană. Tocmai de aceea s-a alăturat Galei „Din inimă pentru viitor”.

Ștefan Câlția

Intuim în pictura lui Ștefan Câlția o integritate a universului înconjurător și, odată cu acestea, un sentiment de veșnicie a prezentului. Lucrările sale cuprind călătoria constantă a omului și evocă farmecul ordinii lumești a lucrurilor. Frumusețea albastrului pe care pictorul îl zărește pe dealurile copilăriei transpare și în lucrările sale, transformând o marcă culturală într-o expresie a dragostei pentru locurile natale. Casa părinților, precum și alte monumente arhitecturale ridicate în Șona, devin un motiv major în pictura lui Câlția: ”Casa e locul tău, locul în care te simți ocrotit pentru că ești înconjurat de obiecte, dar mai ales în casa ta ești înconjurat de visele tale”. Dacă personajele sale plutesc necontenit în configurațiile lumii naturale, serigrafiile ilustrează Casa Albastră compusă din însăși bogăția vegetală, extrăgându-și contururile din formele naturii. Prospețimea cromatică a Casei complementează simetria universală și armonizează relația cu brunul pământesc. Casa Albastră este sinteza unui univers privit ca întreg, un organism viu ce păstrează amintirile și care se transformă odată cu omul.

Mara Vicu | Fundația Inovații Sociale Regina Maria

Mara Vicu

“Cred că frumosul este peste tot. Doar să ai ochi să îl vezi, chiar și sub mult praf, în piese care par fără speranță. Reparate și redecorate, ele umplu camera de zi de farmec, mister, poveste. Devin din nou piesa centrală.” 

Mara Vicu, fondatoarea www.maracunoroc.ro este o artista ce recondiționează piese de mobilier și nu numai, oferindu-le fiecăruia în parte un farmec unic. Atunci când am întrebat-o de ce s-a alăturat cu atâta drag si implicare proiectului nostru, Mara ne-a mărturisit crezul său “Din timpul meu dăruiesc si meșteșugăresc cu dragoste”.

Iulia Păun | Fundația Inovații Sociale Regina Maria

Iulia Păun

Iulia Păun este o artistă autodidactă care a început să picteze în 2012 ca un hobby și care, la începutul anului 2020, a decis să-și urmeze pasiunea, pictura! De atunci este o artistă cu normă întreagă și continuă să experimenteze, să învețe și să crească, pictând în fiecare zi.

„Pentru mine, pictura înseamnă pasiune, experiment și distracție!  Îmi place să experimentez diverse suporturi și tehnici, de obicei pictez intuitiv și spontan, folosind marcaje expresive, adesea cu elemente de colaj care adaugă dimensiune și textură suprafeței.”

Maria Parascan | Fundația Inovații Sociale Regina Maria

Maria Parascan

“E atât de simplu să fii bun, o spun din convingere!”  

Maria Parascan este pictoriță profund pasionată de Regina Maria, fiind unul dintre motivele pentru care este o prietenă dragă a fundației. Crede cu sinceritate în oameni, în partea bună din ei, în revenire la umanitatea proprie, la rădăcinile sufletești și morale a fiecăruia. De aceea, dedică ceea ce face oamenilor.

Lucian Păiș

Lucian George Păiş s-a născut în anul 1956 la Cluj Napoca și este arhitect. Din 1975, pe lângă profesia de arhitect, a început să cânte jazz și să picteze. A avut expoziții personale de pictură la Villa Capo Bucureşti (2013), la sediul Ordinului Arhitecţilor din România (2014), la sediul Uniunii Arhitecţilor din România (2016), la Centrul de cultură arhitecturală Calderon (2017), la APOLO Gallery (2017), la City Project 2017. Lucrări ale sale se regăsesc în colecții din România, Germania, Elveţia, Franţa, SUA, Austria, Spania, Republica Dominicană. ”Spirit, gând, cuvânt, viziune, culoare pe o pânză. Așa se nasc lucrările mele” Lucian George Păiș.

Felix Aftene

Felix Aftene s-a născut în 1972 la Vaslui și din 1997 este membru al Uniunii Artiștilor Plastici Filiala Iași , ulterior devenit și președinte instituției.

Este poate unul dintre cei mai căutați artiști contemporani din România și fenomenul artei tinere din ultimii ani, operele sale sunt căutate în permanență de colecționarii din țară și din străinătate. Artist de mare succes, expune la Veneția, Paris, Budapesta, Viena, Baden, Brussels, Berlin și Londra.

Felix Aftene donează constant lucrări în scopuri caritabile și întotdeauna se implică în acțiuni de binefacere.

Mihai Ungureanu

Mihai Ungureanu s-a născut în anul 1976 la Suceava și a absolvit Universitatea Națională de Artă din București în anul 2005, iar masteratul în 2007, an în care devine și membru al Uniunii Artiștilor Plastici. Mihai este un artist activ și complex într-o evoluție continuă, lucrează în multe tehnici de la pictură la sculptură până la scenografie de teatru și film. Pasionat de tradiție și de valori, opera sa este elaborată în mai multe cicluri dedicate acestor tematici. Lucrarea ”Blur” face parte din ciclul dedicat copiilor și copilăriei care a participat la expoziția personală a artistului, ”Vârsta inocenței” organizată la Palatul Mogoșoaia în perioada 29 mai – 20 iunie 2021. Mihai Ungureanu a participat la numeroase expoziții atât în țară cât și în străinătate, din care amintim: ”7 din 26”, Tramvaiul 26, 2019, București; ”Arta la Fereastră”. Galeria Simeza, 2016, București; ”ArtBox Project 2.0, 2019, Miami, SUA; ”In the city”, Hanover Project, 2014, Preston Lancashire, UK.

Horea Paștina

Horea Paștina s-a născut în anul 1946 la Alba Iulia și a absolvit Institutul de Arte Plastice „Nicolae Grigorescu“ din București în anul 1973 la clasa maestrului Alexandru Ciucurencu. Este profesor universitar, co-fondator al grupului Prolog împreună cu Paul Gherasim, Constantin Flondor, Cristian Paraschiv și Mihai Sârbulescu.

Horea Paștina este un artist emblematic al României care a adus inovație atât în tehnică cât și în filosofia operei de artă pe tot parcursul creației sale.

”Tot ceea ce se vede poate fi – după el – „salvat”. Răbdarea cu care artistul inventariază – pe suprafețe uneori monumentale – recuzita fundamentală a vieții (pâine, fruct, pește, casă, grădină, cană, floare, pom, masă) e o specie a evlaviei. Și a speranței. Graalul e pe masa fiecăruia, centrul lumii e peste tot. Forța cu care Paștina atacă muntele dur al picturii e umilitatea. Lent, tăcut, dar tenace, el opune complicatului mister al lumii văzute curățenia- disciplinat întreținută – a privirii sale. Iar privirea sfârșește prin a se odihni în spectacolul enciclopedic al lumii, în materia ei, ca într-un dar providențial.” Andrei Pleșu 

Marin Gherasim

Marin Gherasim s-a născut în anul 1937 la Rădăuți și s-a stins din viață la București în anul 2017 și a fost o personalitate marcantă a artei plastice românești. Artist inovator, s-a remarcat prin lucrările sale ce exprimă forță atât prin compoziție cât și prin culoare și materie. A fost profesor la Universitatea Națională de Artă din București și un maestru foarte îndrăgit de studenți și discipoli. Marin Gherasim a fost un intelectual desăvârșit, a transmis generațiilor mai tinere cu altruism și bunătate tot ce știa. Operele sale sunt prezente în marile muzee din România și colecții particulare din țară și din străinătate.

”Mă trag dintr-o familie bucovineană cu rădăcini țărănești. Încă de mici copii, părinții ne duceau într-un fel de drumuri inițiatice pe la toate mănăstirile din Bucovina. Încât eu chiar am deschis ochii pe acele minuni extraordinare! Și când ești copil și vezi Scara îngerilor de la Sucevița sau Judecata de Apoi de la Voroneț, nu se poate să nu fi marcat! Dar pentru pictură ca profesie, am optat târziu. Terminasem liceul și voiam să merg spre geologie, eram fascinat de tot ce stă ascuns – minerale, pietre prețioase și tainice pe care le înghite pământul. Dar am ales pictura. Și asta o datorez mănăstirilor Bucovinei, imaginilor întipărite în copilărie, ale acelor sfinte bijuterii.”

Ion Iancuț

Ion Iancuț este născut în anul 1950 în Răducăneni, Iași și este pictor, sculptor și desenator o personalitate marcantă a artei plastice românești și unul dintre cei mai mari sculptori și desenatori contemporani. Este membru al Uniunii Artiștilor Plastici încă din anul 1977 și de-a lungul carierei sale a participat la foarte multe expoziții naționale și internaționale fiind distins cu numeroase premii. Operele sale sunt nelipsite din licitațiile marilor case de licitații, iar operele sale au atins uneori prețuri impresionante.

“Lumea lui Ion lancuț, coerentă, exemplară, originală, este întreruptă tridimensional prin bronzuri impecabil turnate și finisate – suprafețele șlefuite dobândesc o prețiozitate aparte – și bidimensional prin uleiuri sau pasteluri care adaugă culoare, formelor măiestrit conturate. Desenele în tus se bazează pe siguranța și fluența liniei. Personajele sale sunt în perpetuă căutare, nu și-au găsit țelul, împlinirea, izbăvirea, uneori nu și-au găsit nici măcar calea (ipostaza căutării face aluzie chiar și la parabola orbilor), după cum nu au reușit să dobândească, deși se străduiesc necontenit, iertarea, pacea, dragostea sau lumina.” Doina Păuleanu (Istoric de artă și fost director al Muzeului de Artă din Constanța).

Dumitru Macovei

Dumitru Macovei s-a născut în anul 1953 la Sărata în județul Bacău și din anul 1996 este membru al Uniunii Artiștilor Plastici. Este absolvent al Şcolii de Artă Murală din cadrul Patriarhiei Române, al Institutului de Învăţământ Superior “Mihai Eminescu” Botoşani, a Facultății de Arte Plastice din Bacău secţia pictură în 1997, al Facultății de Arte Plastice “Luceafărul” Bucureşti la clasa maeștrilor Dan Hatmanu, Ilie Boca și Theodor Moraru în 1999.

Distins cu Premiul Naţional pentru Artă Sacră, acordat de UAP Bucureşti, și cu Premiile UAP Bacău, pictorul Dumitru Macovei are un singur crez – ARTA, care a devenit un modus vivendi. Dumitru Macovei (MAC) este un artist extrem de activ, prezent în mai multe tabere de creaţie (Tescani, Moineşti, Râşca, Tohani, Bucureşti și altele), lucrările sale au impresioanat mereu prin spontanitate, culoare (mereu deschis, în care domină roşul, galbenul şi albastrul, dar şi frumoase griuri), pe suprafeţe mari, în care peisajul, portretul, autoportretul, ideile ni se dezvăluie într-o viziune aparte, pe care o recunoşti, o ştii: este Mac!

Gheorghe Dican

Pictorul Gheorghe Dican s-a născut în anul 1960 la Cernișoara în județul Vâlcea. Din anul 1994 este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din Vâlcea, în 2004 a fost distins cu Ordinul Meritul cultural în grad de Comandor, iar în anul 2014 a obținut doctoratul la Universitatea de Vest din Timișoara la Facultatea de Arte și Design. În prezent este vicepreședintele pentru teritoriu al Uniunii Artiștilor Plastici. Gheorghe Dican are numeroase participări la expoziții și saloane naționale și internaționale, iar operele sale se regăsesc în colecții publice și private din toată lumea. ”Viitorul va fi bazat pe creativitate în toate domeniile. Se vorbește deja din ce în ce mai mult despre industriile creative și despre rolul lor fundamental în prezent și mai ales în viitor… Consider că artistul, artele în general, într-o lume în care noile tehnologi tind să acapareze tot spațiul public, vor fi vitale pentru menținerea echilibrului uman. Artistul vizual este un actor al cărui text nu place tot timpul societății în fața căreia evoluează. De cele mai multe ori adevărurile dor…iar artistul autentic își pune tot timpul creația în slujba triadei bine-frumos-adevăr…” Gheorghe Dican

Florin Petrachi

Florin Petrachi s-a născut în anul 1988 la Hârlău în Iași și este membru al Uniunii Artiștilor Plastici din 2011. Florin este un pictor a cărei operă este în continuă elaborare, el nu se oprește niciodată din căutări și tinde către perfecțiune. Cu o activitate expozițională intensă atât în România cât și în europa, trăiește și lucrează atât la București cât și la Paris. Mare admirator al artelor frumoase și talentat estetist, este un important colecționar de artă. La începutul anului 2021 deschide o galerie de artă pentru a promova și alți artiști contemporani români și străini.

Aurora Strugar Roman

Aurora Strugar a absolvit Academia de Arte „Luceafărul” din București la clasa maestrului Ion Sălișteanu.
Opera ”Bricul Mirca” a participat la expoziția ”Marea Unire – Ideal Românesc” organizată de Primăria Sectorului 2 al Municipiului București în anul 2018.
Doamna Aurora Strugar-Roman este artist plastic.
În urma unuor întâmplări nefericite, este astăzi unul dintre pacienții Clinici Sociale a Fundației Invoații Sociale Regina Maria, banii din vânzarea lucrării vor fi investiți integral în tratamentul artistei.

Sediul Administrativ
Str. Gârlei nr.88, Sector 1, București
frm@fundatiainovatiisociale.ro

Policlinica Socială Baba Novac
Str. Dristorului nr.81-88, Sector 3, București
policlinicasocialababanovac@fundatiainovatiisociale.ro
+40 213 223 020

Clinica Socială Sala Palatului
Str.Ion Câmpineanu nr.23, Sector 1, București
ps2@fundatiainovatiisociale.ro
Programare online
+40 731 345 129

+40 372 126 405

Afterschool Băneasa

Str. Constantin Dobrogeanu Gherea nr.123, Sector 1, București
frm@fundatiainovatiisociale.ro
+40 762 933 086

Afterschool Clinceni

Sos. Principală nr.1, Clinceni, Ilfov
clubulcopiilor@afterschool-clinceni.ro
+40 733 534 258

Centrul Educațional Corbeanca

Str. Sportului nr. 2, sat Tamași, comuna Corbeanca, Ilfov
oana.grigorescu@fundatiainovatiisociale.ro
+40 722 600 568

Start typing and press Enter to search