Gala "Din Inimă pentru Viitor" 2021

Vă invităm la o nouă ediție a Galei “Din inimă pentru viitor”, eveniment emblematic pentru Fundația Inovații Sociale Regina Maria, care sărbătorește anul acesta 10 ani de  fapte bune!

De 10 ani Deschidem Uși.

Uși către Sănătate, către Educație, către Speranță, către Demnitate. Către Viață.

Prieteni vechi și noi, povești de neuitat, emoție, momente artistice și o Licitatie inedita de artă, cu piese unice – cea mai specială ediție la care ați asistat până acum!

Te așteptăm joi, 16 septembrie, ora 18:00, la Flavours in the Garden | Clubul Diplomatic, pentru o seară de poveste, alături de unii dintre cei mai puternici oameni de business din țară, parteneri de suflet ai Fundației! Devino și TU unul dintre ei!

18:00 – 19:00

Welcome cocktail | Buffet & Networking

SILENT AUCTION

19:00 – 21:30

Intro | Gourmet Dinner

LIVE AUCTION ”O lume cu ușile deschise!”

Recital IRINA SÂRBU

Dance & Dessert | Networking

SPONSOR ROYAL

Gala Din Inimă pentru Viitor 2020
Gala Din Inimă pentru Viitor, Ediția 2020 | Stejarii Country Club

SPONSORI GOLD

LICITAȚIA LIVE

Toată lumea mi-a închis ușile în nas!”, I. Rusu, pacient

Voi sunteți singurii care mi-au mai deschis o ușă!”, C. Ionescu, pacient

Numai la voi găsesc mereu o ușă deschisă!”, M. Andronache, pacientă

De 10 ani, persoanele ajutate de fundația noastră ne spun mai mereu că până au ajuns la clinicile și centrele noastre educaționale, s-au lovit de multe uși închise. Aici, pentru prima dată, ușile li s-au deschis, iar demnitatea și speranța și-au făcut loc din nou în inima lor.

De 10 ani, Deschidem Uși!

La Licitația caritabilă “O lume cu ușile deschise” din acest an, veți avea ocazia să licitați uși vechi și noi, transformate sau create de artiști români în obiecte de artă unicat special pentru acest eveniment! Dacă sunteți fascinați de uși extraordinare întâlnite în călătoriile avute până acum, nu rata LICITAȚIA LIVE. O licitație unică, o licitație de ARTĂ!

În cadrul Galei va avea loc și o licitație silent cu o serie de alte reprezentări artistice ale unor uși deschise către viitor.

Horațiu Mălăele, Ion Anghel, Iulia Gorneanu, Bogdan Lascăr, Omid Ghannadi, Dana și Stephan Maitec, Lucia Moraru, Marie Nouvelle, Iulia Păun, Maria Parascan, Cornelia Petrea, Ana Andronic, sunt doar câțiva din artiștii care au spus DA provocării, care au donat timp și talent pentru cauza Fundației!

Urmăriți update-urile pe pagină și pe conturile de Facebook și Instagram. Vom reveni cu imagini cu operele în lucru și cu impresii de la artiști.

Sărbătorim 10 ani în care ușile centrelor noastre s-au păstrat deschise datorită eforturilor comune ale tuturor partenerilor noștri! Vino să licitezi!

Apel caritabil ecograf | Fundația Inovații Sociale Regina Maria

OBIECTIV LICITAȚIE LIVE

Urmărim să strângem 50.000 euro pentru achiziționarea unui ecograf performant, atât de necesar pacienților noștri sociali.

Fii sprijin pentru bolnavii cronici care au nevoie constantă de investigarea bolilor de care suferă, pentru vârstnicii bolnavi și singuri care nu își permit financiar să meargă la doctor, dar și pentru femeile și bărbații tineri care nu au posibilitatea de a-și face controale de rutină pentru prevenția la care au dreptul. Vino să licitezi!

Locurile la Gală sunt limitate!

REZERVĂ un loc la Gala Aniversară și fii alături de noi în această seară extraordinară!

SPONSORI SILVER

O lume cu ușile deschise | Fundația Inovații Sociale Regina Maria

CUM TE POȚI IMPLICA?

Devino Sponsor al Galei și bucură-te de un pachet de promovare premium, donează 350 de euro și participă la Gală sau donează orice sumă pentru proiectele anuale ale Fundației!

ACHIZITIE BILET GALA (350 euro / persoana)

** Câmpurile marcate sunt obligatorii

SPONSORI BRONZE

Proiectele Fundației Inovații Sociale Regina Maria

În cei 10 ani de existență, Fundația noastră a fondat 2 centre medicale sociale unde au fost tratați peste 11.000 pacienți sociali și 3 centre afterschool pentru copii unde au fost ajutați peste 300 de copii din familii defavorizate.

Pentru ei ținem mereu ușile centrelor noastre deschise, căutăm neîncetat soluții pentru problemele lor, ne facem timp să îi ascultăm și să le dăm speranțe la un viitor mai bun, plin de speranță și demnitate.

În București, peste 30% din populație nu are asigurări medicale. Și mai mulți trăiesc de pe o zi pe alta. Sunt femei și bărbați pe care nu îi cunoști și copii cu aripi frânte. Toți au visuri și emoții, ascunse sub un văl de frici și neîmpliniri. Greutățile vieții îi apasă și le pun piedici. De cele mai multe ori, ușile li se închid în față, fie atunci când sunt în cautarea unui loc de muncă, fie atunci când solicită ajutor.

Dar NOI, DESCHIDEM UȘI. De 10 ani!

PARTENERI ORGANIZARE

Urmărește mai jos video-ul Galei din 2020, organizat pe rooftop-ul Stejarii Country Club.

Beneficiari ai programelor noastre

Pentru Alexandra și Robert școala s-a oprit brusc, la fel si educația. Cei 2 sunt în clasa II-a, respectiv a IV-a și sunt integrați în unul din afterschool-urile Fundației Inovații Sociale Regina Maria. Trăiesc într-o casă din OSB pe care se străduiesc din greu să o încălzească iarna..

Alexandra și Robert

Domnul Florin Z. are 64 de ani și a descoperit că suferă de Parkinson abia când a venit la control la Policlinica Socială Baba Novac, în urmă cu aprox. 3 ani, iar până atunci nu se gândise niciodată că ar putea avea ceva atât de grav.

Florin Z.