Gala "Din Inimă pentru Viitor" 2017

Gala „Din Inimă pentru Viitor”

EDIȚIA a-V-a, 26 octombrie 2017, STEJARII COUNTRY CLUB

130 100 euro strânși la Gala din Inimă pentru Viitor Editia 2017

Fundaţia Inovaţii Sociale Regina Maria a devenit joi seară, în cadrul celei de-a 5-a ediție a Galei din Inimă pentru Viitor, Fundația Inovații Sociale Regina Maria răspunzând astfel prin schimbarea de denumire, ariei complexe de activități pe care le derulează.

Cea de-a 5-a ediție a Galei din Inimă pentru Viitor desfășurată joi seară a fost ocazia perfectă pentru ”botezul” noii denumiri. În prezența a 300 de persoane, reprezentanți ai Administrației Prezidențiale, Casa Regală, mediu de afaceri, medici, actori, sportivi, jurnaliști și bloggeri, Fundația Inovații Sociale Regina Maria a prezentat un bilanț al activității din ultimul an. Seara a fost încheiată de un concert al Trupei Taxi. ”Am oferit 15.800 de consultaţii, investigaţii şi analize medicale pentru peste 4.500 de pacienţi sociali (fără venituri, asigurări medicale sau cu venituri reduse) și avem 150 de copii proveniți din familii cu venituri reduse, înscriși în centrele educaționale din Băneasa și Clinceni”, precizează Cristiana Mateoiu.

Gala anuală desfășurată sub sloganul ”Continuăm Tratamentul pentru Fapte Bune” a avut ca obiectiv strângerea de fonduri pentru finanțarea în continuare a serviciilor medicale oferite persoanelor fără venituri și asigurări medicale în cadrul Policlinicii Sociale Baba Novac și obținerea contravalorii salariului unui medic ecografist care să poată fi angajat full time în cadrul policlinicii care are acum un ecograf performant oferit de Servier Pharma în cadrul unui proiect in valoare de 70000 euro și care ar putea ajuta 4800 de pacienți anual să primească servicii de ecografie.

Astfel că, prin generozitatea celor prezenți, a companiilor care au achiziționat biletele de participare și pachetele de sponsorizare, precum și în urma licitațiilor live, silent și tombolă s-au strâns 130 100 euro. Din această sumă, 8400 de euro reprezintă susținerea salariului unui medic ecografist. ”Am reuşit să achiziţionăm în sfârşit un ecograf performant, general, care să poată acoperi toate nevoile pacienţilor noştri. Este un vis împlinit, deoarece nevoia de ecografie este uriaşă în România. Este o procedură care nici măcar nu este decontată de către Casa de Asigurări, cu atât mai mult vă imaginaţi că pacienţii noştri sociali nu îşi permit să facă această investigaţie. Avem mii de oameni care aşteaptă această ecografie. Problema de care continuăm să ne lovim este faptul că nu avem medic care să poată să efectueze aceste investigaţii în mod constant. O avem deocamdată doar pe doamna doctor Ruxandra Vlădescu care vine şi face în mod voluntar câteva ore pe săptămână, dar nevoia este uriaşă. Drept urmare, în seara aceasta, la licitaţia live, ne-am gândit ca unul dintre serviciile licitate să fie salariul unui medic ecografist”, a declarat Cristiana Mateoiu.

Vezi Aici Catalogul de Licitatie Live & Silent

Fundația Inovații Sociale Regina Maria împreună cu Wargha și Mitra Enayati vă anunță o nouă ediție a Galei din Inimă pentru Viitor. Evenimentul își continuă tradiția și ajunge astfel anul acesta la cea de-a 5-a ediție. Pe 26 octombrie 2017, ora 19.00 la Stejarii Country Club vă așteaptă o seară specială ca de fiecare dată. Treceți-vă data în calendar și așteptați detaliile evenimentului. Vă vom surpinde și emoționa în același timp.

Vă amintim că evenimentul are ca de fiecare dată scop caritabil, iar fondurile strânse vor merge către pacienții noștri sociali, către dezvoltarea programelor noastre medicale dar și de educație.

Joi, 26 octombrie 2017 la Stejarii Country Club, ora 19.00 vor fi prezenți cei mai importanți reprezentanți ai mediului de business din România, personalități publice, reprezentanți ai Administrației Prezidențiale, ai Casei Regale, Parlament, sportivi și vedete, alături de medici renumiți.

Fundația Inovații Sociale Regina Maria împreună cu Familia Enayati au plănuit o seară de poveste în care faptele bune să se poată îmbina armonios cu transmiterea unui manifest despre cât de important este ca oamenii mai puțin norocoși să aibă acces la servicii medicale și la educație. Totul este asezonat cu mulțumirile adresate partenerilor, prietenilor și colaboratorilor fără de care activitatea fundației nu s-ar putea desfășura. Buna dispoziție va fi dozată de Trupa Taxi și Iuno Dance. Gazde vor fi Melania Medeleanu și Wargha Enayati iar maître priseurs – Marius Vizante și Vlad Babenco.

Anul trecut Gala noastră a adus alaturi aproape 300 dintre cele mai importante personalități din lumea de business, companii precum Groupama, Wipro, Porsche Romania si Porsche Bank, DSV Logistic, reprezentanți ai Casei Regale și ai Corpului Diplomatic, precum și persoane publice si vedete (Horia Brenciu, The Colors, Loredana, Smiley etc).

Daca doriti sa participati la acest eveniment in calitate de Partener sau ca si participant individual, va rugam sa ne scrieti la frm@fundatiainovatiisociale.ro

Concert Caritabil de Crăciun

Oferit cu generozitate de marea soprană Mariana Nicolesco

Ofertă specială pentru participanții la Gala: pentru înscrieri și rezervări, vă rugăm să ne contactați la frm@fundatiainovatiisociale.ro

Sediul Administrativ
Str. Gârlei nr.88, Sector 1, București
frm@fundatiainovatiisociale.ro

Policlinica Socială Baba Novac
Str. Dristorului nr.81-88, Sector 3, București
policlinicasocialababanovac@fundatiainovatiisociale.ro
+40 213 223 020

Clinica Socială Sala Palatului
Str.Ion Câmpineanu nr.23, Sector 1, București
ps2@fundatiainovatiisociale.ro
Programare online
+40 731 345 129 +40 372 126 405

Afterschool Băneasa

Str. Constantin Dobrogeanu Gherea nr.123, Sector 1, București
frm@fundatiainovatiisociale.ro
+40 314 381 809

Afterschool Clinceni

Sos. Principală nr.1, Clinceni, Ilfov
clubulcopiilor@afterschool-clinceni.ro
+40 733 534 258

Start typing and press Enter to search