Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria inoata la Swimathon

 In Evenimente, Uncategorized

Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria participa anul acesta la Swimathon, un eveniment de anvergura nationala destinat strangerii de fonduri pentru cauze umanitare.

Swimathon Bucuresti, competitia de inot destinata cauzelor din comunitate, se afla la cea de-a doua editie si este organizat de Fundatia Comunitara Bucuresti. Evenimentul va avea loc sambata, 12 iulie 2014, la Bazinul Olimpic din Complexul Sportiv Lia Manoliu, in intervalul 9:00-14:00.

Echipa Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria il are in fruntea sa pe dr. Wargha Enayati, presedinte al Fundatiei si al Retelei private de sanatate Regina Maria. Alaturi de acesta vor inota prieteni ai Fundatiei: Alexandra Nastase, Vadim Navoloaca si Andrei-Vlad Vasilescu.

Puteti sustine echipa Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria prin donatii, accesand pagina sustinatorilor de pe site-ul Swimathon. Cu ajutorul celor care se vor alatura cauzei noastre vom reda sansa la sanatate, sansa la o viata normala semenilor nostri, pentru care accesul la serviciile medicale nu ar trebui sa reprezinte un lux.

Policlinica Sociala Regina Maria inseamna peste 1.300 de pacienti care primesc ingrijiri medicale gratuite, peste 5.000 de servicii medicale gratuite anual, 27 de cadre medicale voluntare si peste 100 de voluntari ce au dedicat 18.606 de ore semenilor.

>>> Sustine Echipa Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria <<<

Proiectul inscris in competitie de catre Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria este “Policlinicile Sociale” si reprezinta unul dintre proiectele cele mai importante ale organizatiei. Policlinica Sociala Regina Maria inseamna peste 1.300 de pacienti care primesc ingrijiri medicale gratuite, peste 5.000 de servicii medicale gratuite annual, 27 de cadre medicale voluntare si peste 100 de voluntari ce au dedicat 18.606 de ore de sanatate pentru semenii lor.

Policlinica Sociala Regina Maria ne face sa constientizam ce inseamna cu adevarat dragostea fata de aproapele nostru, lucru important pe care, din pacate, multi dintre noi il trecem cu vederea in ultimul timp. Persoanele de care ne ocupam sunt persoane defavorizate, fara venituri si in foarte multe din cazuri fara adapost.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati:
Sorina Ciotirca
PR&Fundraising Manager
[email protected] , 0743.151.569

Articole recente

Start typing and press Enter to search