Fă-ți abonament la fapte bune prin MobilPay Wallet

 In Fundraising, Noutati

Cumpără. Plătește. DONEAZĂ!

Împreună cu Netopia Payments, prin aplicația mobilPay Wallet îți poți plăti facturile (de energie, apă și canalizare, salubrizare și întreținere de bloc) sau îți poți cumpăra bilete de călătorie pentru mijloacele de transport în comun și chiar să îți plătești rovinieta.

Însă, mai mult decât atât, de acum îți poți face abonament la fapte bune fiindcă la fiecare tranzacție făcută prin aplicația mobilPay Wallet ai posibilitatea să donezi către Fundația Inovații Sociale Regina Maria (15, 30, 50 lei) pentru întrajutorarea copiilor și adulţilor care se bazează pe oameni ca tine pentru a-și păstra sănătatea.

Poți face acest gest o singură dată sau poți deveni un donator recurent, prin aplicație, fiindcă mobilPay te va înștiința în fiecare lună despre posibilitatea de a dona, pentru ca beneficiarii Fundaţiei noastre să aibă un sprijin constant în tine.

Dacă nu ai înțeles exact cum poți face acest lucru, te invit să parcurgem împreună pașii:

  1. Instalează aplicația mobilPay Wallet din App Store sau Google Play
  2. Creează-ți un cont
  3. Adaugă cardul tău
  4. Alege furnizorul către care vrei să faci o plată
  5. Selectează cauza Fundației Inovații Sociale Regina Maria și alege suma pe care vrei să o donezi
  6. Activează notificările lunare
  7. Finalizează plata

ATENȚIEPoți alege să donezi lunar iar mobilPay îți va trimite o notificare pe telefonul tău, însă nu îți va retrage niciodată suma selectată de tine în mod automat de pe card. Plata va trebui făcută de către tine, manual.

Articole recente

Start typing and press Enter to search