FĂ O FAPTĂ BUNĂ CÂT EȘTI ÎN CONCEDIU

 In Noutati, Uncategorized

 

FĂ O FAPTĂ BUNĂ CÂT EȘTI ÎN CONCEDIU

 

Carmen este una dintre pacientele noastre. De ceva vreme vine la Policlinica Socială Baba Novac, singurul loc unde a gasit înțelegere și o mână de ajutor.

Acum cațiva ani Carmen a plecat să muncească pe meleaguri străine pentru a câștiga bani să-și opereze fetița, care are o malformație congenitală de cord. După ce a muncit din greu 6 luni, timp în care a mâncat te miri ce, a hotărât să se întoarcă în țară cu bănuții strânși. Doar că a fost victima unui atac cibernetic care i-a golit contul. Această veste a paralizat-o, la propriu. Întoarsă în țară, singurul loc în care a fost primită și a găsit suport medical și uman a fost la noi. Carmen și-a revenit destul de bine și primește în continuare ajutor medical de la Policlinica Socială Baba Novac. Fără medicamentele de aici și sprijinul medicilor voluntari, nu ar fi putit fi din nou mamă pentru fetița ei. AICI poti vedea mai multe despre povestea lui Carmen.

Donează acum AICI orice suma iti poti permite.

 

Pe noi ne costă aproximativ 100 de euro/lună ca să susținem sănătatea unui pacient social. Ei au în permanență nevoie de ajutor. Mulți dintre ei renasc, se regăsesc și încep să se reintegreze într-o societate care până atunci nu le era accesibilă. AICI găsești mai multe povești ale celor care au găsit speranța la Policlinica Socială a Fundației Regina Maria.

 

Îți mulțumesc pentru că donezi AICI.

 

Sau poți trimite un ordin de plată la următoarele date:

RO70RZBR0000060012785673 deschis la Raiffeisen Bank – Agenția București

 

Articole recente

Start typing and press Enter to search