Eveniment caritabil marca Edulier

 In Evenimente, Fundraising, Uncategorized

Sambata, 12 aprilie 2014 Edulier, cu sprijinul brandului MOENRA, a organizat un eveniment de strangere de fonduri pentru a ajuta la construirea primului loc de joaca pentru copiii nevoiasi din proiectul Edulier Corbeanca.

Edulier este un proiect de educatie ce se preocupa de peste 150 de copii din familii nevoiase, prin oferirea de ateliere educative non-formale, suport scolar, ajutorarea sociala a copiilor si familiilor acestora. Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria se bucura si sprijina astfel de initiative care sustin si promoveaza valorile sociale si implicarea in actiunile umanitare.

Cristiana Ionescu, fondatoarea proiectului Edulier a declarat: „Ne bucuram foarte tare de aceste initiative si de participantii care au inteles ca pot ajuta copiii saraci sa se bucure de copilarie. Caci ce este mai frumos decat sa iti fluture vantul pletele atunci cand te dai in leagan, intr-o zi de vara? Le multumesc creatoarelor de la MOENRA si tuturor prietenilor ti voluntarilor care au ajutat sa implinim un vis – primul loc de joaca.”

In urma evenimentului s-au stans aproximativ 6.000 lei in bani si produse, aceasta reprezentand prima editie a spectacolului de moda dedicat strangerii de fonduri pentru initiativa Edulier Corbeanca.

Mai multe detalii puteti gasi la:

https://eduliercorbeanca.wordpress.com/

Articole recente

Start typing and press Enter to search