Editia a doua a Galei Din Inima pentru Viitor, Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria

 In Evenimente, Uncategorized

Pe 11 octombrie, la Cercul Militar National, Sala de Marmura, vom organiza cea de-a doua editie a Galei Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria, Gala Din Inima pentru Viitor. Scopul evenimentului este, la fel ca si anul trecut, unul caritabil, sumele stranse din cadrul Galei fiind directionate catre Policlinicile Sociale, proiectul nostru de suflet.

Timp de 3 ani am reusit sa oferim servicii medicale de calitate gratuite si integrate (consultatii, tratamente, medicamente, proteze dentare, ochelari etc) pentru persoanele excluse social. Astazi, Policlinica Sociala Regina Maria inseamna peste 1.500 de pacienti care au primit ingrijiri gratuite, peste 5.000 de servicii medicale oferite anual, 27 de cadre medicale voluntare si mai mult de 100 de voluntari ce au dedicate peste 19.800 de ore semenilor lor.

In 2013, la prima editie, Gala a adunat peste 270 de persoane, vedete si personalitati publice din diverse domenii ce si-au aratat sustinerea fata de initiativa Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria de a oferi asistenta medicala de calitate celor care au cea mai mare nevoie. Gazdele evenimentului, care a avut loc la Cercul Militar National – Sala de Marmura, au fost doctorul Wargha Enayati si Melania Medeleanu. Ei au avut alaturi invitati de marca, precum Excelenta Sa, Werner Hans Lauk, Ambasadorul Republicii Federale Germania in Bucuresti, Dr. Raed Arafat, Secretar de Stat, Ministerul Sanatatii, precum si alte personalitati si invitati surpriza: Grigore Lese, Amir Heidarkhodaee, Horia Brenciu, Ozana Barabancea si Jazzappella. Cu sprijinul a peste 20 de companii de top din Romania si a tuturor invitatilor prezenti, peste 270 persoane, vedete si personalitati publice, reprezentanti ai mediului de business, institutional, societate civila si mass-media, am reusit sa strangem aproape 47.000 de euro: https://www.youtube.com/watch?v=zQjrMa0jEkA.

Pana acum, ne-au confirmat sustinerea: Groupama Asigurari, Regina Maria, ING Asigurari, Volksbank Leasing, Helpnet, Mondelez, Raiffeisen Bank, Porsche Group Romania, Banca Transilvania, Pfizer, Agricover, Pepsico, KPMG si Ilex GSM.

Anul acesta ne dorim ca impreuna sa dublam numarul celor care pot avea sansa la o viata normala si decenta.

Pentru achizitionarea pachetelor pentru companii sau a pachetelor individuale va rugam sa le contactati pe: Andreea Tudose: [email protected], 0733.337.449 sau Sorina Ciotirca, [email protected], 0743.151.569.

Articole recente

Start typing and press Enter to search