Echipa Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria la Maratonul International Bucuresti

 In Evenimente, Fundraising, Uncategorized

Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria participa anul acesta la Maratonul International Bucuresti, un eveniment de anvergura nationala destinat strangerii de fonduri pentru cauze umanitare.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociatia Bucharest Running Club in parteneriat cu Federatia Romana de Atletism si Primaria Municipiului Bucuresti. Este cel mai mare eveniment de alergare din Romania, aflat la a 7-a editie, iar anul acesta va fi pe 4-5 Octombrie, cu startul in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Probele de concurs sunt: Maraton Cursa individuala (42.195 km), Cursa scaunelor rulante – distanta la alegere, Stafeta – Echipa de 4 persoane (fiecare alearga cate 10,54 Km), Cursa Populara (2,9 km), Cursa copiilor – pe distante diferite, in functie de varsta.

18 alergatori s-au alaturat echipei Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria pentru a oferi sansa la sanatate semenilor. Pentru a afla motivatiile lor si pentru a sustine echipa Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria prin donatii, accesati pagina sustinatorilor de pe platforma Galantom.ro. Cu ajutorul celor care se vor alatura cauzei noastre vom reda sansa la sanatate, sansa la o viata normala semenilor nostri, pentru care accesul la serviciile medicale nu ar trebui sa reprezinte un lux.

Policlinica Sociala Regina Maria inseamna peste 1.500 de pacienti care primesc ingrijiri medicale gratuite, peste 5.000 de servicii medicale gratuite anual, 27 de cadre medicale voluntare si peste 100 de voluntari ce au dedicat 18.606 de ore semenilor.

>>> Sustine Echipa Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria<<<

Proiectul inscris in competitie de catre Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria este “Policlinicile Sociale” si reprezinta unul dintre cele mai importante proiecte ale organizatiei. Policlinica Sociala Regina Maria inseamna peste 1.500 de pacienti care primesc ingrijiri medicale gratuite, peste 5.000 de servicii medicale gratuite anual, 27 de cadre medicale voluntare si peste 100 de voluntari ce au dedicat 18.606 de ore de sanatate pentru semenii lor.

Policlinica Sociala Regina Maria ne face sa constientizam ce inseamna cu adevarat dragostea fata de aproapele nostru, lucru important pe care, din pacate, multi dintre noi il trecem cu vederea in ultimul timp. Persoanele de care ne ocupam sunt persoane defavorizate, fara venituri si, in foarte multe din cazuri, fara adapost.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati:

Sorina Ciotirca, PR&Fundraising Manager: [email protected] , 0743.151.569

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search