DSV Solutions, alaturi de pacientii sociali ai Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria

 In Conferinte, Fundraising, Policlinici, Uncategorized

Compania DSV Solutions, lider mondial in servicii de transport si logistica, s-a alaturat in luna iulie partenerilor principali ai Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria, in demersul de a oferi sanatate celor mai putin norocosi.
Convinsi fiind ca impreuna putem oferi sanatate si o umbra de speranta celor mai putin norocosi, DSV Solutions sustine Fundatia, devenind si Membru Onorific Clinica Sociala Sala Palatului.

Sergiu Iordache, Managing Director DSV Solutions, a devenit membru in Advisory Board-ul Fundatiei si membru al Clubului.

Sergiu Iordache

„Sanatatea este cel mai important aspect in viata unui om, de aceea Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria are nevoie de cat mai mult suport. Ne bucuram ca putem sprijini aceasta cauza si implicit pe cei care nu au resurse sa-si permita un tratament medical atunci cand au nevoie.” Sergiu Iordache, Managing Director, DSV Solutions SRL.

In Romania, DSV isi desfasoara activitatea in 6 sucursale si administreaza 60.000 metri patrati spatiu depozitare Clasa A. Compania este prezenta in Romania din 1994 si a ajuns, datorita echipei de 325 de angajati, la un venit anual de 44 de milioane de euro in 2015.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search