Donează prin SMS

campanie-20_educatie-2021_final-video-facebook-cover-1128-x-191-px-1028-x-497-px

Încercările vieții nu ocolesc pe nimeni, indiferent de statut și poziție sociala. Pacienții Fundaței Inovații Sociale Regina Maria sau persoane apropiate lor se confruntă adesea cu drame neștiute de nimeni, de adevarate lovituri ale destinului, în urma cărora pot rămâne fără loc de muncă, fără asigurări sociale, uneori chiar și fără adăpost și, drept urmare, fără șanse la servicii medicale și la reintegrare socială.

Sunt peste 2500 de pacienți înscriși la Policlinica Baba Novac, oameni lăsați în afara sistemului a căror singură șansă la sănătate sunt consultațiile și tratamentele integrate gratuite susținute de Fundația Inovații Sociale Regina Maria. Donează și tu 2 euro trimițând 📲SMS cu textul SOARTA la 8844 pentru a oferi o șansă la sănătate.

O vorbă din bătrâni spune că „pentru a educa un copil e nevoie de tot satul„. Această zicală este cu atât mai reală în cazul copiilor din familii defavorizate, care nu au parte de multe din bucuriile și grija de care se bucură ceilalți copii. În centrele noastre educaționale copiii sunt înconjurați de dragoste, grijă și profesionalism, cu care compensăm multe din lipsurile de acasă. Donează și tu 2 euro trimițând 📲SMS cu textul VISE la 8844 pentru viitorul unui copil dintr-o familie defavorizată. Susține Centrele Educaționale ale Fundației Inovații Sociale Regina Maria pentru a da o șansă cât mai multor copii nevoiași să-și urmeze visul!

Dacă pentru tine 2 euro pe lună nu înseamnă mult, viața acestor oameni, de cele mai multe ori, depinde de acest SMS. Datorită ajutorului tău putem susține analize de sânge, consultații și tratamente complexe (medicină internă, oftalmologie, stomatologie, psihologie, ginecologie, ecografii, dermatologie, pneumologie etc) – totul GRATUIT pentru pacienții sociali.

Cum poți dona lunar?

1. Trimite un text „SOARTA”/”VISE” la numărul 8844. Numărul este valabil în rețelele Orange România, Vodafone România și Digi Mobil.
  2. Când primești SMS-ul pentru confirmare, scrie „SOARTA DA”/”VISE DA”.
  3. Vei primi confirmarea din rețeaua ta mobilă, acest lucru însemnând că te-ai abonat cu succes la o donație lunară de 2 euro, astfel că donația ta se va efectua automat, în fiecare lună până în momentul în care vei decide să nu mai donezi.
  4. Poți să închei donația lunară în orice moment trimițând un text „SOARTA STOP”/”VISE STOP” la 8844.
  5. Poți relua oricând donațiile lunare, trimițând din nou codul “SOARTA”/ „VISE” prin SMS la 8844.

De ce să donezi lunar?

Prin proiectele sociale ale fundației ne propunem nu doar să oferim o soluție rapidă, individuală oamenilor din mediile defavorizate, ci să oferim o rezolvare a unei probleme mai mari, sistemice, prin împuternicirea acestora să se reintegreze social, să ducă o viață mai bună și să aibă egalitate de șanse. De aceea, sprijinul tău și donațiile pe termen lung sunt foarte importante.

Trimite acum “SOARTA”/ „VISE” la 8844 și ajută un om lăsat în afara sistemului să meargă la medic sau oferă o șansă la educație!

Implică-te!

Șos. Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A, București