Direcționează
20% din impozit

DESCARCĂ CONTRACTUL DE SPONSORIZARE

Miile de bolnavi sărmani fără serviciu și asigurări medicale care nu pot merge la doctor atunci când durerile îi doboară, trăiesc ca în pandemie de când se știu.

Doar în acest an, prin generozitatea oamenilor de bine, peste 1.500 de astfel de pacienți au beneficiat de peste 9.000 de consultații și investigații gratuite în cele 2 policlinici sociale ale fundației, care au rămas deschise în toată această perioadă dificilă.

20%

Cu 20% din impozitul pe venit sau profit al firmei pe care o reprezinți poți ajuta și pe alți oameni sărmani să aibă acces la tratamentele de care au nevoie, pentru a nu mai trăi cu teama de a-și lăsa copiii singuri pe lume.


Mai ai timp până pe 31 decembrie!

„Trecem cu toții prin aceeași furtună, dar nu suntem toți în aceeași barcă!„

Damien Barr

Ajută-ne prin direcționarea a 20% din impozitul pe profit sau pe venit al firmei să oferim gratuit servicii medicale și medicamente bolnavilor fără venituri și fără asigurări de sănătate, pentru a putea supraviețui în continuare!


Vă mulțumim pentru generozitate!

Povești pacienți

„Vă am în fața ochilor și totuși abia vă zăresc. De când domnul doctor mi-a spus că în orice moment pot orbi complet, doar la voi mă gândesc. Refuz să vă las fără ajutor, singuri pe lume!”

“Am vrut să dau dovadă că în viață te poți lupta și prin alte mijloace: prin a munci, a dovedi oamenilor care te iubesc și te ajută că poți și tu să faci ceva, nu doar să primești, ci să și dăruiești - iubire, compasiune, dragoste. Să-i faci cumva bucuroși de tine!”

“Lumea în general nu e rea. Dacă nu ai făcut rău în viață oamenii nu sunt răi cu tine, dar te ajută o perioadă și apoi îți spun: haide, ce faci? Că nu pot să te ajut la nesfârșit! Descurcă-te!”

Poze realizate de Cristian Șuțu

Cum poți ajuta?