Enayati Group

Enayati Group înseamnă 7 companii, toate din domeniul medical. Un grup de firme care devine cel mai cuprinzător provider de servicii medicale. Acoperă prin activitate și obiective toată aria medicală, mai puțin zona pharma și distribuție a echipamentelor medicale. Pe cine au în comun toate aceste companii este Dr. Wargha Enayati, medic cardiolog, antreprenor și fondator al Rețelei Private de Sănătate Regina Maria.

enayati-group

Fundația Inovații Sociale Regina Maria face parte din Enayati Group și reprezintă inițiativa filantropică a familiei Enayati, ce are ca scop redarea sănătății persoanelor care nu au acces la servicii medicale și educarea copiilor proveniți din medii defavorizate.

ENAYATI MEDICAL CITY

Enayati Medical City este primul oraș medical din România, un ecosistem dedicat îngrijirii integrate a vârstnicilor, cuprinde: spital de oncologie, centru rezidențial pentru seniori, spital de geriatrie si recuperare, policlinica, centru wellness.

Docbook

Docbook-prima aplicație din Romania de programări online la doctor. Înființată in 2016 in Bucuresti, Romania, compania își propune sa ofere o soluție modernă pentru a te programa la doctorul dorit.

INTERMEDICAS

Concierge Doctor este medicul în care tu și familia ta puteți avea încredere. Concierge Medical înseamnă un serviciu medical, personalizat nevoilor tale.

medichub

MedicHub este destinația online a lumii medicale, locul care informează și aduce împreună profesioniștii din sănătate din România.

MEDIA MED PUBLICIS

Media Med Publicis este una dintre cele mai dinamice și reputate agenții de comunicare integrată și organizare de evenimente, specializată în găsirea soluțiilor personalizate pentru domeniul medical.

Viața Medicală

Viața Medicală este săptămânalul profesioniștilor din sănătate din România, de peste 30 de ani pe piața media. O platformă de informații și analize utile pentru comunitatea medicală, un spațiu al dialogului între specialiști și decidenții din Sănătate.

MEDI jobs

Medijobs este prima platformă digitală din România dedicate celor ce își doresc o carieră în domeniul medical.