Debit Direct

De peste 10 ani, asigurăm în mod gratuit servicii medicale integrate celor care nu au venituri și asigurări de sănătate. De asemenea, în cele 3 Centre Educaționale ne trec pragul zilnic peste 200 de copii. Toate programele noastre se desfășoară pe termen lung, iar beneficiarii noștri direcți au nevoie de susținere constantă din partea noastră.

Donațiile lunare ne ajută să răspundem nevoilor celor mai dezavantajați pacienți și celor mai mici dintre beneficiarii noștri: copiii. Debitul direct este o metodă simplă de donație, sigură, aflată în totalitate în controlul donatorului.

Donațiile lunare prin debit direct se realizează în baza unui Mandat de debitare pe care trebuie să îl semnezi în original.

Mandatul de debitare va fi verificat și validat de către banca unde ai contul deschis.

Banca va procesa donația ta lunară. Există 3 încercări de debitare a contului tău în zilele de 1, 10 și 20 ale fiecărei luni sau în zilele lucrătoare imediat următoare.

În extrasele bancare vei regăsi drept beneficiar Asociația pentru Relații Comunitare (ARC). Ei sunt cei care se asigură că donațiile tale ajung în timp util la noi.

ARC se ocupă de donațiile prin debit direct încă de la apariția acestora, în 2012. Împreună cu băncile partenere, ARC a creat un formular unic special pentru donator, care să poată fi acceptat de acestea, iar asociația și-a asumat rolul de a administra acest mecanism, astfel încât donațiile să ajungă în siguranță la organizații.

DACĂ VREI SĂ FACI O DONAȚIE LUNARĂ, CONTACTEAZĂ-NE LA EMAIL donator@fundatiainovatiisociale.ro sau la 0723 666 962.