Concert Caritabil Mariana Nicolesco

Concertul Caritabil de Sarbatori in beneficiul Fundatiei Inovatii Sociale Regina Maria

Un cadou de sărbători

Miercuri, 6 decembrie va avea loc a doua ediție a Concertului de Sărbători organizat de Fundația Inovații Sociale Regina Maria în parteneriat cultural cu Teatrul Evreiesc de Stat. Anul acesta, spectacolul caritabil va fi oferit cu generozitate de marea noastră soprană Mariana Nicolesco și o parte din laureații Festivalului Hariclea Darclee.

Evenimentul este unul caritabil și este o mare onoare pentru noi ca de pe scena Teatrului Evreiesc de Stat să putem oferi un regal de muzică de operă susținut de echipa titrată a laureaților festivalului Darclee desfășurat anual sub Înaltul Patronaj UNESCO și sub coordonarea marei Soprane.

Toate fondurile obținute din vânzarea biletelor și din parteneriatele corporate încheiate la Concertul de Caritate din 6 decembrie vor fi folosite în beneficiul pacienților sociali și al copiilor din cele două centre educaționale.

Oferiți un frumos cadou de Moș Nicolae partenerilor, angajaților și, în același timp, copiilor și pacienților Fundației Inovații Sociale Regina Maria !

Daca doriti sa deveniti partener al evenimentului, sa participati individual sau prin compania dumneavoastră, puteti consulta AICI pachetele de participare.

Daca doriti sa participati la acest eveniment in calitate de Partener sau ca si participant individual, va rugam sa ne scrieti la frm@fundatiainovatiisociale.ro

Concert Caritabil Mariana Nicolesco

Concert Caritabil de Crăciun

Oferit cu generozitate de marea soprană Mariana Nicolesco